Infosessie / open dag: donderdag 22 augustus

 

 

 

 

 

Workshop stewardess waar te volgen?

Workshop stewardess waar te volgen?

Wil je een workshop stewardess volgen? Altijd al stewardess willen worden? Volg dan nu de workshop stewardess van IATA (internationale organisatie van de luchtvaart) en TAT beroepsopleidingen. Speciaal voor degenen die zich nog aan het oriënteren zijn en graag willen weten wat het werk van een steward of stewardess inhoudt heeft IATA en TAT beroepsopleidingen de workshop stewardess opgezet.

De workshop begint om 10:00 uur en duurt maar liefst tot 16:30 uur. Je wordt ontvangen door echte stewardessen en je krijgt inside informatie over het werk, het rooster, de vluchten en het werken voor verschillende luchtvaartmaatschappijen. Je kunt je opgeven voor de workshop stewardess via het formulier Workshop Steward(ess) onder aan deze pagina. Geef je snel op want de workshops bij TAT beroepsopleidingen zijn geliefd en vol = vol.

Geef je snel op!

Het programma overzicht voor de workshop stewardess

We beginnen de dag met een hartelijk ontvangst door onze stewardessen. Zij serveren een heerlijke kop koffie of thee met iets lekkers. Daarna krijg je van een professional kledingadvies en advies omtrent de uiterlijke verzorging. Nadat jij uitgebreide tips hebt ontvangen gaan we over tot een uitgebreide lunch. Na de lunch is het tijd voor de gastspreker van vandaag. Je krijgt een lezing over het werk van een stewardess zodat jij precies weet wat er voor, tijdens en na de vlucht gebeurt. Natuurlijk ben je vrij om alle vragen te stellen die je hebt! Tot slot krijg je een uitgebreide visagieles, waarbij jij alle tips kunt vergaren voor de juiste stewardess look. Aan het eind van de dag nemen we gezellig afscheid met een drankje en een hapje. Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog eens een leuk kado’tje mee naar huis. Het beloofd dus ook dit keer weer een fantastische workshop te worden! Geef je dus snel op via het opgave formulier Workshop Stewardess.

workshop stewardess

Waar en wanneer?

De workshop wordt georganiseerd door de internationale organisatie van de luchtvaart (IATA) en TAT beroepsopleidingen.

Locatie: Amstelveen

Datum: je kunt kiezen uit twee data. Op 6 januari 2017 wordt de workshop gehouden.

Kosten: deelname aan de workshop kost € 175,-. Dit is inclusief alle sessies, lunch, koffie/thee/drankjes en versnaperingen + een presentje na afloop van de dag.

Schrijf je nu in voor de workshop stewardess!