Infosessie / open dag: woensdag 29 mei

Wizzair stewardess

Werken als Wizzair stewardess? Als stewardess de wereld rond….wie droomt daar nu niet van! KLM, Transavia en TUI is waar je aan denkt als je wilt werken als stewardess. Maar heb jij wel eens gedacht aan Wizzair?

Wat voor soort bedrijf is Wizzair?

Wizzair is een Oost-Europese lowbudget maatschappij die kwaliteit levert. Cabinepersoneel is goed opgeleid en vriendelijkheid staat voorop. Er worden dit jaar meer dan 400 wervingsacties georganiseerd. Zowel voor piloten als voor stewardessen. Want Wizzair groeit elk jaar. Momenteel zijn ze de grootste lowcost carrier van Oost-Europa.

Ook werken als Wizzair stewardess?

Werkervaring opdoen en veel reizen! Dat is het leven van een Wizzair steward(ess). Wizzair groeit enorm snel. Hun vloot bestaat uit A-320 en A-321’s. Dit zijn Airbus toestellen. Er werken inmiddels 3.300 mensen. Op dit moment vliegt Wizzair vanuit Eindhoven, Maastricht, Groningen en Brussel.

Wizzair cabinepersoneel ziet er prachtig uit. Het uniform is roze met zwart. En je kunt kiezen uit een rok en blouse of een jurkje. Natuurlijk dragen mannen een pak met stropdas. Wil jij onderdeel uitmaken van deze crew? Dan is het goed je te verdiepen in de service.

De ervaring van een passagier

Eén van de passagiers van Wizzair deelt haar ervaring:

Vliegen met Wizzair. Ik vlieg altijd naar Macedonië Skopje met Wizzair. Het is een uiterst fijne vliegmaatschappij. In de 7 jaar ervaring met Wizzair heb ik pas één keer meegemaakt dat er vertraging was. Eenmaal in het vliegtuig is ook alles keurig en netjes. Je wordt vriendelijk begroet door de stewardessen. Zij brengen jou naar je stoel. Ook helpen de stewardessen met de koffertjes of tassen op te bergen. Als je eenmaal zit, worden de veiligheid instructies gegeven.

Het eten en drinken aan boord

Na 45 minuten krijgen we wat te eten of drinken. Ik ben niet echt een fan van het vliegtuigeten van Wizzair. De thee en de snacks zijn wel lekker. De stewardessen komen daarna langs met een prullenbak voor alle prulletjes. Ongeveer 30 minuten voor de landing komen ze ook nog langs met parfum, sieraden of speelgoed van Wizzair. Ik ben altijd zeer te tevreden met de service van de stewardessen. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en vrolijk.

Functie-eisen Wizzair

Wil je ook bij Wizzair werken als grondstewardess of cabinepersoneel? Dit zijn de functie-eisen:

High school diploma

Basis Engels

Kunnen zwemmen

Europees paspoort

Geen zichtbare piercings

Enthousiast persoon

Vriendelijk persoon

Lijkt het jou leuk om te vliegen? Of te werken op de grond?

Hoe solliciteren?

Solliciteren kan via de TAT opleiding of rechtstreeks bij Wizzair. Vacatures staan het hele jaar open.

Bezoek één van onze open dagen voor meer informatie over de mogelijkheden!

Wizzair stewardess