Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Wil jij steward(ess) worden bij Transavia? Dat zit je hier goed, want ik ga je in deze blog alles vertellen over hoe je steward(ess) wordt bij Transavia. Als Steward(ess) heb je zeker geen 9 tot 5 baan. Je vliegt naar veel bestemmingen zowel overdag als in de nacht. Natuurlijk sta je klaar voor je passagiers en help je ze altijd met een glimlach.

 

Over Transavia

Als je steward(ess) wil worden bij ons is het natuurlijk handig om te weten wat voor bedrijf wij zijn. Daarom zal ik ook wat informatie geven over ons bedrijf. Wij als Transavia verzorgen charters en lijndiensten het hele jaar door. Wij vliegen passagiers naar vele bestemmingen binnen Europa, Noord-Afrika, het Midden-Oosten en rond de Middellandse zee. Ook handig om te weten is dat onze thuishavens Schiphol, Rotterdam en Eindhoven zijn. Nu je wat meer weet over ons bedrijf ga ik je vertellen hoe het is om steward(ess) te zijn bij Transavia.

 

Hoe word je steward(ess) bij Transavia?

Als je steward(ess) wil worden zijn er een aantal eisen waar je aan moet voldoen. Zo moet je een havo/vwo diploma of een mbo 4 diploma op zak hebben en mag je geen strafblad hebben. Ook is een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal vereist en moet je minimaal 21 jaar oud zijn. het is erg belangrijk dat je representatief en vriendelijk bent naar de passagiers toe om ze een fijn en veilig gevoel te geven tijdens hun vlucht. Als steward(ess) ben je bereidt om wat extra’s te doen voor de passagiers en de ervaring compleet te maken. Als je wilt solliciteren naar een baan als steward(ess) bij Transavia Kijk dan op de website van Transavia voor vacatures voor steward(ess).

 

Kom jij ook vliegen bij Transavia?

Werken als steward(ess) vereist best wat van je en je moet ook aan een aantal eisen voldoen. Maar werken als steward(ess) is natuurlijk het leukste beroep wat er is, zo vlieg je veel naar andere landen en ontdek je wekelijks nieuwe culturen. Ook maak je veel mee aan boord van een vliegtuig en doe je veel nieuwe ervaringen op. Al om al is het worden van een steward(ess) bij Transavia een geweldige ervaring. Word jij ook stewardess bij Transavia? Kom langs één van onze open dagen!

 

Wil jij steward(ess) worden bij Transavia?

TAT opleidingen organiseert veelvuldig open dagen en informatiesessies. Kom langs en leer hoe jij stewardess of steward bij Transavia kunt worden!