Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Is werken als stewardess ook jouw toekomstige droombaan? Meld je dan nu aan voor de opleiding stewardess. Als stewardess ben jij hét gezicht van de luchtvaartmaatschappij. Je zorgt in een passagiersvliegtuig voor de veiligheid en verzorging van de passagiers. Je reist naar verre landen, maakt kennis met andere culturen en overnacht in verschillende hotels. Jij vindt het niet erg om op onregelmatige tijden te werken en een aantal dagen van huis te zijn. Bovendien kan jij zo nog iets van de wereld zien!

Opleiding stewardess

Voordat je kan werken als stewardess heb je een goede opleiding nodig. De opleiding stewardess bij TAT beroepsopleidingen is een CRKBO-erkende beroepsopleiding. Bij ons krijg je les in kleine klassen met een grote mate van persoonlijke begeleiding. Je krijgt een uitgebreide Security en Flight Safety training die wordt gegeven door ervaren professionals uit de luchtvaartbranche. Deze professionals zijn natuurlijk up-to-date met alles wat met de luchtvaart te maken heeft en willen hun kennis graag met jou delen. De opleiding stewardess start het gehele jaar door en kan je zelfs op zaterdag volgen!

Werken als stewardess door een TAT beroepsopleiding te volgen

Dus wil jij graag werken als stewardess? Kom dan de beroepsopleiding stewardess volgen bij TAT beroepsopleidingen. Wij zorgen ervoor dat jij optimaal opgeleid wordt tot stewardess en je krijgt trainingen in solliciteren in het Nederlands en in het Engels om de kans op een baan na de opleiding te vergroten. Je wordt zelfs begeleid na de opleiding; bij de eerste werkweken bij je nieuwe werkgever. Maak een afspraak voor een kijkje op de school of voor een gesprek met een begeleider. Voor meer informatie mail naar info@tatberoepsopleidingen.nl