Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Werken tijdens de feestdagen kan soms behoorlijk vervelend zijn, zeker als je weet dat je familie en vrienden thuis leuke plannen hebben. Maar toch is het vaak heel leuk om tijdens Pasen te vliegen.  Zo kan je Pasen op hele bijzondere plekken meemaken met collega’s die je nog niet heel lang kent en kan je zo van je collega’s je vrienden maken!

Dit zijn een paar plekken waar je misschien wel Pasen viert. Zo erg is werken tijdens Pasen nog niet!

 

Wenen – Oostenrijk

In Wenen heb je elk jaar een paasmarkt. Je kan er mooie kleden en dekens kopen en echte mooie klederdracht. In Wenen heb je rond kerst ook heel veel concerten die speciale Paasmuziek laten horen. Kortom een mooie stad om een keer Pasen te vieren.

 

NYC – New York

Er zijn in deze grote stad bijzonder veel events waar je aan mee kan doen! Een hele leuke is het Easter Bonnet Festival, iedereen kan meedoen! Er is alleen één regel, ga over de top met je outfit! Dus je moet er wel voor zorgen dat je outfit in je koffer past.  Je kan ook naar een van de vele Paasdiensten in de kerken in de stad. Zo heb je een traditioneel Pasen en kan je daarna nog gaan brunchen met je collega’s

 

Curaçao

Op Curaçao kan je tijdens Pasen op veel verschillende plekken heerlijk eten. Veel restaurants hebben speciaal voor deze dagen een ontbijt of brunch klaarstaan. Ook worden er op dit eiland eieren verstopt en kun  je meedoen aan een zoekwedstrijd. Wil je nou iets bijzonders doen? Dan kan je in plaats van de normale eieren ook struisvogeleieren zoeken en beschilderen!

 

Wij hopen dat als jij moet werken tijdens Pasen je een fijne tijd met jouw collega’s hebt!

Neem eens een kijkje op onze site en meld je aan voor een open dag!