Werken op Eindhoven Airport

Werken op Eindhoven Airport

Eindhoven airport is niet zo groot als Schiphol. Maar de luchthaven wordt wel steeds moderner en luxer. Een paar jaar terug moest je nog handmatig je bagage inchecken bij een grondstewardess. Tegenwoordig kan je dat zelf doen met een apparaat die jouw ticket scant. Dat gaat allemaal een stuk vlotter en het staat moderner. Soms weegt bagage te veel en dan moet je bijbetalen. Vroeger kon je dat gewoon bij de incheckbalie doen. Dit gebeurt nu bij de overbagagekas.

Ondanks dat er veel door computers wordt gedaan, zijn er nog steeds grondstewardessen nodig.

Als je wilt werken op Eindhoven Airport zijn er o.a. de volgende functies:

grondstewardess

floorwalker

bagagemedewerker

Priority boarding

Passagiers kunnen kiezen voor priority boarding. Dan kan je als één van de eerste in het vliegtuig. Je hebt meer ruimte voor je benen en je mag gratis nog tien kilo extra in het vliegtuig meenemen. En ook weer bij het boarden ging dat vroeger met een grondstewardess, nu moet je zelf je code scannen en dan gaat er een poortje voor je open. Daarna loop je naar het vliegtuig. Er staan wel grondstewardessen bij. Die letten op of alles wel goed verloopt. Zijn er problemen? Dan scant de grondstewardess jouw instapkaartje handmatig. En vaak moet je op Eindhoven airport lopen naar het vliegtuig. Ook op het platform staat een grondstewardess. Op Eindhoven Airport is er dus genoeg te doen.

Opleiding Grondstewardess

Werken op Eindhoven Airport als grondstewardess is een uitdagende baan. Je ontvangt passagiers en je zorgt ervoor dat het ze aan niets ontbreekt. Je werkt in een klein maar hecht team. Om grondstewardess te worden is een opleiding op havo of mbo-4 niveau + een luchtvaartopleiding noodzakelijk. Als grondstewardess mag je natuurlijk geen fouten maken. Bagage moet op de juiste bestemming aankomen. De passagiers moeten worden geholpen. Jij adviseert hen als het nodig is.

Een grondstewardess opleiding volg je als je wilt werken als grondstewardess. Een opleiding voor grondstewardess zorgt voor een goede basis en dat je sneller wordt aangenomen.

Solliciteren voor de functie van grondstewardess kan via TAT of rechtstreeks via Airport Eindhoven.

Ook een opleiding tot grondsteward volgen? Dat kan in 5 maanden!

Kom langs op één van onze open dagen!

Werken op Eindhoven Airport

Inschrijven voor een informatiesessie

  • Op welke datum wil jij langskomen?
Start je carrière direct!

Waarom studeer je bij TAT?

De voordelen voor jou
  • Wereldwijd erkende opleidingen/trainingen
  • Eigen recruitment bureau voor cabinepersoneel en grondpersoneel
  • Meer dan 300 aangesloten luchtvaartmaatschappijen
Gratis informatiesessie