Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Wil jij werken op Eindhoven Airport? Eindhoven Airport is niet zo groot als Schiphol. Maar de luchthaven wordt wel steeds moderner en luxer. Een paar jaar terug moest je nog handmatig je bagage inchecken bij een grondstewardess. Tegenwoordig kan je dat zelf doen met een apparaat die jouw ticket scant. Dat gaat allemaal een stuk vlotter en het staat moderner. Soms weegt bagage te veel en dan moet je bijbetalen. Vroeger kon je dat gewoon bij de incheckbalie doen. Dit gebeurt nu bij de overbagagekas. Ondanks dat er veel door computers wordt gedaan, zijn er nog steeds grondstewardessen nodig.

Als je wilt werken op Eindhoven Airport zijn er o.a. de volgende functies: je kunt gaan werken als grondstewardess, floorwalker of bagagemedewerker.

Werken op Eindhoven Airport

Als je werkt op Eindhoven Airport moet je op de hoogte zijn van allerlei mogelijkheden die worden aangeboden. Eén van de extra faciliteiten op de luchthaven Eindhoven is dat je priority boarding kan boeken. Passagiers van bepaalde luchtvaartmaatschappijen kunnen kiezen voor priority boarding. Dan kan je als één van de eerste in het vliegtuig. Je hebt meer ruimte voor je benen en je mag gratis nog tien kilo extra in het vliegtuig meenemen. Hoe dit werkt op Eindhoven Airport? Vroeger ging dit met een grondstewardess, nu moet je zelf je code scannen en dan gaat er een poortje voor je open. Daarna loop je naar het vliegtuig. Zijn er problemen? Dan scant de grondstewardess jouw instapkaartje handmatig.

Een uitdagende baan op Eindhoven Airport

Werken op Eindhoven Airport als grondstewardess is een uitdagende baan. Je ontvangt passagiers en je zorgt ervoor dat het ze aan niets ontbreekt. Je werkt in een klein maar hecht team. Om grondstewardess te worden is een middelbare school opleidingen en een luchtvaartopleiding noodzakelijk. Als grondstewardess mag je natuurlijk geen fouten maken. Bagage moet op de juiste bestemming aankomen. De passagiers moeten worden geholpen. Jij adviseert hen als het nodig is.

Een grondstewardess opleiding volg je als je wilt werken als grondstewardess. Een opleiding voor grondstewardess zorgt voor een goede basis en dat je sneller wordt aangenomen.

Weet jij het zeker? Wil jij werken op Eindhoven Airport?

Groot gelijk! Het is een superleuke werkomgeving. Airport Eindhoven is niet groot maar er gebeurt veel. De luchthaven heeft allerlei luchtvaartmaatschappijen die hier regelmatig landen. En de grondafhandeling op deze luchthaven moet dan ook vloeiend verlopen. Ben jij de aangewezen persoon om alle passagiers in te checken én ervoor te zorgen dat de vliegtuigen op tijd kunnen vertrekken?

Kom langs op één van onze open dagen zodat jij jezelf kunt voorbereiden op de baan als grondstewardess of grondsteward.

werken op eindhoven airport