Infosessie / open dag: donderdag 22 augustus

Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe het is om te werken bij TUI als Cabin Attendant? Dan is dit blog echt iets voor jou! Ik ga je namelijk in dit blog alles vertellen over het werken bij TUI en hoe het er achter de schermen aan toe gaat als cabin Attendant.

De dynamische wereld bij TUI

Het werk van een Cabin Attendant bij TUI is een dynamische baan. De verschillende werktijden en het brede takenpakket maken een baan als Cabin Attendant bij TUI zo dynamisch. Samen met mijn collega’s zorg ik er elke vlucht voor dat de passagiers een prettige vlucht hebben en zich veilig voelen.

Hoe doen wij dat?

Wij zorgen ervoor dat de vakantie van de passagiers begint zodra ze in het vliegtuig stappen. We vliegen passagiers over de hele wereld naar hun bestemming toe. Wat zo mooi is aan TUI is dat je ook je vakantie bij ons kunt boeken. Op deze manier sluit je vakantie perfect aan op je vlucht en is alles extra goed geregeld!

De sfeer aan boord

Bij TUI vinden we het belangrijk dat we de passagier goed verzorgen en hem of haar een fijne en veilige reis aanbieden. We willen een goede sfeer aan boord. Zodat onze passagiers écht van hun vakantie kunnen genieten.

Jouw collega’s

Binnen TUI werken we goed met elkaar samen en helpen we elkaar. Een goede band hebben met je collega’s en een goede samenwerking is heel belangrijk om een goede sfeer in het vliegtuig te creëren en te behouden. Wil je een leuk baan met een breed takenpakket en vind je het geen probleem om s’ nachts te moeten vliegen? Dan is het zeker de moeite waard om te solliciteren bij ons!

Discover your smile!

Onze slogan is discover your smile en dat is iets wat wij erg belangrijk vinden! Ook voor onze Cabin Attendants. Je komt te werken in een team waar samenwerken en vertrouwen centraal staat. Doordat je je thuis voelt binnen een team kun je echt jezelf zijn en net dat beetje extra geven aan je passagiers! Misschien zien wij jou binnenkort wel bij TUI vliegen! Bezoek één van onze open dagen voor een informatiesessie. Tot snel!

 

Werken bij TUI als cabin attendant