Infosessie / open dag: donderdag 22 augustus
Werken bij Emirates als stewardess?

Masterclass flight attendant Emirates

Heb jij nagedacht over je toekomst?

Werken bij Emirates als stewardess is magisch. Je vliegt de hele wereld over. Geen land is te ver. Je geeft bij Emirates een uitstekende service. Je bent gehuisvest in een appartement. Betaald door je werkgever. Je krijgt een uniform, appartement, gratis vervoer van en naar de luchthaven en een riant salaris.

Waar vlieg je naar toe?

London, Parijs, Mexico en Sydney. Je reist de hele wereld over. Je vertrekt vanaf Dubai naar de verschillende werelddelen. Een safari tripje in Afrika, skiën in Canada of shoppen in de USA. het kan allemaal als CA voor Emirates.

TAT-student Kato, nu werkzaam bij Emirates

Weet je aan welke eisen je moet voldoen?

Ten eerste moet je aan de talen-eis voldoen.

Als je wilt werken bij Emirates als stewardess moet je vloeiend Engels spreken.

Ten tweede is werkervaring belangrijk. Werkervaring als stewardess is een pré. Een luchtvaartopleiding volgen, vergroot je kansen aanzienlijk.

Tot slot kijkt men ook nog naar het uiterlijk. Een representatief uiterlijk en een nette uitstraling. Dat zijn kenmerken van een Emirates stewardess.

Het uniform is prachtig. Lichtbruin/beige met rode accenten. Je krijgt als Emirates stewardess een uitgebreide training in make-up uiterlijke verzorging. De vliegveiligheid is ook bij Emirates een belangrijk item. Daarom wordt je ook getraind op de Flight Safety.

Dit gebeurt allemaal in de eerste weken van je dienstverband.

emirates solliciteren cabin crew stewardess

Hoe is het om te werken voor Emirates als stewardess?

Onze Emirates stewardessen vertellen graag over hun ervaringen bij Emirates. Volg je graag deze verhalen? Kijk dan regelmatig op de IATA/TAT website. Hier lees je hoe stewardessen het werken bij Emirates ervaren. Studenten van TAT werken bij Emirates. Als stewardess op de grond of in de lucht.

We houden je op de hoogte van onze student Sanne. Zij gaat binnenkort starten als stewardess bij Emirates. Geweldig toch! Wil je weten waar onze studenten terecht komen? KLM, Transavia of Emirates? Lees dan de ervaringen van onze studenten.

solliciteren bij emirates opleiding stewardess

Waar verblijft een Emirates stewardess?

Werk je voor Emirates? Dan woon je altijd in Dubai. Vanuit Dubai vlieg je de hele wereld over.

Je pakt je koffer in en vliegt naar een exotische bestemming. Met de gehele bemanning blijf jij overnachten in luxe hotels. Aan boord is het is hard werken. Maar op de route is het o,zo leuk! Je verblijft in vier-of vijfsterren hotels. Dit wordt betaald door de luchtvaartmaatschappij.

Verder krijg je daggeld voor de dagen dat je in het buitenland verblijft.

TAT-studenten die nu werken bij Emirates.

Ook werken bij Emirates als stewardess?

Klinkt het je leuk? Dan is de volgende stap om te gaan solliciteren! Bij Emirates kan je direct solliciteren. Check de website van deze airline voor up-to-date informatie. Zorg dat je weet waar je het over hebt als je solliciteert. Het is echt een no-go om onvoldoende te weten over de luchtvaart, de service aan boord of over de communicatie met passagiers. En het is een pré als je alle informatie al hebt. De selectie voor Emirates is streng. Het is dan ook de beste airline ter wereld!

Lees verder