Infosessie / open dag: woensdag 29 mei

Air Belgium is een vrij nieuwe maatschappij. Het is opgericht in 2016 en de eerste vlucht was in 2018. Doordat het een nieuwe maatschappij is zijn ze nog hard op zoek naar enthousiaste mensen die bij hun willen werken. Kom jij werken bij Air Belgium?

 

Bestemmingen van Air Belgium zijn:

Charleroi            (België)

Pointe-à-Pitre   (Guadeloupe)

Hong Kong        (China)

Fort de France  (Martinique)

 

Wat draagt de cabin crew tijdens de vlucht?

De vrouwelijke leden van de cabin crew dragen een donker grijs pakje, met rode details. Op hun hoofd dragen ze een rood hoedje en om hun nek een sjaaltje met kleuren die terugkomen op hun outfit.

De mannelijke leden dragen een broek met colbert in dezelfde donkergrijze kleur. Ze dragen hieronder een  gilet en de accenten bij hun kleding zijn net zoals bij de dames rood. De mannen dragen geen das maar een sjaal.

 

Wat voor een maaltijd kun je aan boord verwachten

Het eten dag geserveerd wordt aan boord ligt aan de bestemming. Je kunt altijd kiezen uit twee standaard maaltijden, één internationaal geïnspireerde maaltijd. En één maaltijd die is geïnspireerd op de vlucht waarop je zit.

 

Air Belgium

Eerst vloog er al een maatschappij onder de naam Air Belgium. Deze maatschappij bestond van 1979 tot 2000. Deze Air Belgium gebruikt hetzelfde kleurenschema als de vorige Air Belgium. De kleuren van Air Belgium zijn rood, zwart en geel. Dat zijn de kleuren die ook in de Belgische vlag worden gebruikt.

 

Ben jij nou benieuwd geworden naar het beroep stewardess? kom dan eens langs bij een van onze open dagen! En misschien ga jij wel werken bij Air Belgium