Infosessie / open dag: woensdag 29 mei

 

Werken als stewardess bij Corendon is een prachtige ervaring. Wij van Corendon Airlines vliegen onze passagiers naar de mooiste vakantiebestemmingen. Dit doen wij altijd met veel plezier. Wij staan klaar voor de passagiers tijdens hun vlucht. Spreekt dit jou aan? En lijkt het jou ook leuk om bij Corendon te werken? Dan moet je dit artikel zeker lezen!

Werken bij Corendon

Werken bij Corendon is een fantastische ervaring. Je kunt aan de slag als steward(ess) bij onze airline. Ook kun je komen werken bij één van onze hotels of resorts. We hebben zowel in het binnenland als in het buitenland eigen hotels en resorts.

Gastvrij en vriendelijk?

Ben je servicegericht, gastvrij en klantvriendelijk? Dan kan er zomaar een baan voor jou tussen zitten! Bij Corendon willen we dat het de reizigers aan niets ontbreekt. Met ons geweldige team staan we altijd klaar voor onze passagiers en gasten. Binnen Corendon motiveren en inspireren we elkaar en dit zie je terug in ons werk. We hebben een zonnige uitstraling naar de passagier toe. En binnen Corendon hebben we een informele werksfeer. We willen dat de passagiers en de gasten optimaal kunnen genieten van hun vlucht of vakantie. Dat is waar wij voor staan bij Corendon.

Waarom vliegen met Corendon?

Met Corendon vlieg je naar de mooiste en zonnigste vakantiebestemmingen. We staan tijdens de vlucht klaar voor onze passagiers. En altijd met een glimlach. We willen dat onze passagiers met een veilig gevoel aan hun vakantie beginnen. De passagiers moeten onbezorgd aan hun vakantie kunnen beginnen en dat begint in het vliegtuig. Samen met een professioneel team vlieg je de passagiers naar hun vakantiebestemming. We willen de beste reiservaring voor onze klanten en dat begint met jouw inzet!

Werken als stewardess bij Corendon?

Lees de eisen door. Misschien ben jij de volgende stewardess van Coredon?

Minimaal 18 jaar

Representatief uiterlijk

Werkervaring in de servicedienstverlening

Afgeronde middelbare opleiding (bij voorkeur richting de hospitality/luchtvaart)

Professioneel team

Bij Corendon werk je in een professioneel en servicegericht team. Tijdens onze vluchten staan we altijd klaar voor onze passagiers. We zorgen ervoor dat ze onbezorgd aan hun vakantie kunnen beginnen. Lijkt het jou leuk om te werken bij Corendon Airlines? Neem dan een kijkje op onze site!

Werken als stewardess bij Corendon
Werken als stewardess bij Corendon