Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Wil jij graag werken als grondstewardess? Wanneer men met hun reis begint, ben jij als grondstewardess de eerste werknemer waar de reizigers mee in aanraking komen. Als je gaat werken als grondstewardess is het belangrijk dat je servicegericht werkt, stressbestendig en flexibel bent. Je benadert de passagiers proactief en assisteert of verwijst de passagiers op hun reis optimaal te laten verlopen. Als taak heb je bijvoorbeeld het innemen en labelen van bagage of je kunt assisteren bij het boardingsproces. Je zorgt er mede voor dat de vliegtuigen op tijd kunnen vertrekken.

Opleiding grondstewardess

Wanneer je wilt werken als grondstewardess heb je een degelijk opleiding nodig met een erkend diploma. Dit kan bij TAT Beroepsopleidingen. Onze opleiding tot grondstewardess is een CRKBO-erkende opleiding die zes maanden duurt en je gaat dus na de opleiding ook met een Erkend diploma voor Kort Beroepsonderwijs de deur uit. De lessen worden gegeven in kleine klassen door ervaren trainers die zelf werkzaam zijn in de luchtvaart. Deze trainers zijn dus up-to-date van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de luchtvaart. Tevens krijg je sollicitatietraining in het Nederlands en in het Engels, zodat jij een stapje voor hebt op je medesollicitanten.

Aanmelden opleiding grondstewardess

Dus wil jij graag werken als grondstewardess in de hectische wereld van de luchtvaartmaatschappijen op bijvoorbeeld Schiphol? Geen dag is dan hetzelfde!

Meldt je dan nu aan voor de erkende beroepsopleiding grondstewardess bij TAT Beroepsopleidingen. Wij nodigen je dan uit voor een kennismakingsgesprek en bekijken of je de juiste motivatie hebt en of je voldoet aan de aanname-eisen. Je kunt dan gelijk een kijkje nemen in je toekomstige school. Voor meer informatie kan je het contactformulier invullen, mailen naar info@tatberoepsopleidingen.nl of bellen naar 072-7430122.