Infosessie / open dag: woensdag 29 mei
Vacatures TAT Opleidingen

Vacatures TAT Opleidingen

Vacatures TAT Opleidingen

Ben jij op zoek naar een leuke baan naast het werk als Cabin Attendant of het werk als grondstewardess? Dan ben jij bij TAT Opleidingen aan het juiste adres. Wij zijn op zoek naar enthousiaste luchtvaartcollega’s die graag hun kennis en vaardigheden willen delen. Bij TAT werken luchtvaartdienstverleners met een passie voor het opleiden van nieuwe collega’s. Word jij onderdeel van ons team?

Het instituut TAT Opleidingen

TAT is hét IATA opleidingsinstituut op het gebied van luchtvaart- en hospitality op Schiphol. TAT is in 2019 uitgeroepen tot Best Performing IATA Authorized Training Center. Wij werden hiermee de beste IATA luchtvaartschool van Europa! Vanzelfsprekend zijn wij daar trots op!

Ook tijdens de corona-crisis is gebleken dat onze kwaliteit en de passie voor het product altijd overleefd. Ondanks dat het in de luchtvaart zware tijden zijn geweest, zijn de opleidingen altijd doorgegaan en zijn er zelfs nieuwe producten en diensten ontwikkeld.

Jezelf blijven ontwikkelen en werken met passie zijn onze toverwoorden. Het TAT team is altijd in ontwikkeling. Enthousiast, betrokken, gedreven. Hierdoor bestaan we al sinds 2006. Een instituut waar wij trots op zijn!

Kijk hier voor de vacature voor trainer.

Vacatures TAT OpleidingenVacatures TAT OpleidingenTAT