Infosessie / open dag: donderdag 22 augustus

Vacature stewardess

Op zoek naar een vacature Stewardess? Regelmatig wordt door luchtvaartmaatschappijen een vacature voor de functie Stewardess geplaatst. Het afgelopen jaar heeft Transavia.com, Easyjet, KLM, KLM Cityhopper, British Airways, Lufthansa, Emirates, Jetairfly en Qatar Airlines vacatures voor stewardess geplaatst. Het is zaak om tijdig te reageren op een vacature omdat het gaat om banen die zeer geliefd zijn. Echte droombanen.

Reageren op een vacature?

Nadat jij op de vacature stewardess hebt gereageerd, is het wachten op een uitnodiging. Veelal bestaat een selectieprocedure voor stewardess uit verschillende rondes. Je zal groepsopdrachten moeten maken en er wordt een persoonlijk interview afgenomen.

Een vacature Stewardess staat maar enkele dagen open. Studenten van TAT beroepsopleidingen krijgen direct een bericht indien de vacature Stewardess open staat. Tevens heb je al excellente sollicitatietraining gehad en word je door een ervaren coach tijdens de sollicitatieprocedures begeleid. Door de internationaal erkende opleiding tot stewardess te volgen, vergroot je de kans op een baan als Stewardess.

Functie-eisen vacature Stewardess

Wat de functie-eisen voor de vacature Stewardess zijn, verschilt per luchtvaartmaatschappij en per functie.

Een goed niveau van de Engelse taal is noodzakelijk. Tevens moet je een zeer representatief voorkomen hebben. Natuurlijk zijn je communicatieve vaardigheden van hoog niveau. Ook is een ruime kennis van de veiligheidsprocedures en werkzaamheden van een stewardess belangrijk. Tot slot is kennis van de IATA codes en topografie belangrijk.

TAT opleidingen

Ook stewardess worden? Bekijk onze internationaal gecertificeerde opleidingen eens.

TAT beroepsopleidingen is dé partner van de internationale organisatie voor de luchtvaart (IATA). Waardoor opleidingen internationaal gecertificeerd zijn. Alle luchtvaartmaatschappijen erkennen IATA en de opleidingen van TAT.

Door één van de opleidingen van TAT beroepsopleidingen te volgen, zorg jij ervoor dat je écht werkt aan je eigen succes. Want jij wilt toch ook slagen in de luchtvaartbranche?

Langskomen op een open dag of informatiesessie? Dat kan. Vul direct het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.