Infosessie / open dag: donderdag 22 augustus

Altijd al willen solliciteren  op een vacature Emirates Stewardess?

Dat kan direct via Emirates website of via een recruitmentbureau.

Studenten van TAT solliciteren tijdens of na hun opleiding al als stewardess op de vacatures Emirates Stewardess.

Vacature Emirates Stewardess

Vacatures zijn te vinden op verschillende websites. Maar de belangrijkste website is die van de luchtvaartmaatschappij zelf. De eisen voor de functie van flight attendant Emirates zijn:

minimaal Highschool

service verlenende instelling

talenkennis van het Engels

minimale leeftijd: 21

Voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct!

De selectie van Emirates stewardessen

De selectierondes worden gehouden in België, Nederland, Duitsland, Sovjet-Unie, Spanje, Nieuw-Zeeland en Australië. Emirates zorgt voor een divers cabinepersoneel. Je werkt met stewardessen uit de hele wereld samen. Je moet makkelijk om kunnen gaan met verschillende culturen.

De bestemmingen van Emirates

Je vliegt op verschillende bestemmingen zoals Zuid-Amerika, Azië en Europa. Je maakt vaak lange dagen maar je ziet dan ook wel weer veel van een land. Want je verblijft vaak een aantal nachten op een bestemming. Je moet dus geen heimwee hebben!

Bezoek een open dag

Bij Emirates kan je een open dag bezoeken en jouw cv inleveren. Je kunt ook eerst een opleiding volgen om jou kansen groter te maken. Kom in dat geval naar een Open dag van TAT. De internationale opleider van cabinepersoneel in Nederland. Belgen en Nederlanders volgen bij TAT hun opleiding tot cabinepersoneel.

Na de opleiding gaan ze solliciteren bij bijvoorbeeld Emirates, KLM en Tui. Het IATA diploma wordt door alle luchtvaartmaatschappijen erkend.

IATA en cabinepersoneel

IATA is de internationale organisatie van luchtvaartmaatschappijen. Cabinepersoneel werkt altijd via IATA regels aan boord van een vliegtuig. Ook krijgen zij altijd Flight Safety examens opgesteld volgens reglementen van IATA. Bij TAT leer je dus alle regels al!

vacature emirates stewardess

Vacature emirates stewardess staat open

Op dit moment staat de vacature voor emirates stewardess open. Emirates ontvangt je graag voor een sollicitatiegesprek. Solliciteer dus direct op deze leuke vacature voor stewardess!