Uitgebreide aanbod gratis trainingen

Hou je niet van stilstaan? Wil je je graag ontwikkelen? Maak gebruik van de gratis trainingen en workshops.

Iedere TAT student mag tijdens en na de opleiding gebruik maken van het uitgebreide aanbod van gratis lessen en workshops.

Eens verbonden met TAT, altijd verbonden met TAT. Je hoeft het dus na de opleiding niet alleen te doen. Je kunt na afronden van de opleiding altijd langskomen voor netwerkbijeenkomsten, recruitmentdagen, gratis trainingsdagen en workshops.

Denk hierbij aan extra communicatietraining of sollicitatietraining. Ook houden we regelmatig luchtvaartdagen waarbij jij kennis kan maken met luchtvaartbedrijven. Dus ook na de opleiding ben jij verzekerd van kwaliteit en begeleiding!

Hier zit geen limiet aan. Dus ook als je een aantal jaar werkzaam bent als steward of stewardess, ben je van harte welkom om je talenten te ontwikkelen tijdens één van deze trainingen.

Bij TAT krijg je dus een totaalpakket! Je betaalt éénmalig de opleidingskosten. Bij deze opleidingskosten zit het pakket aan gratis trainingen in.

Kwaliteit en begeleiding
Je leven lang ontwikkelen

Waarom heeft TAT dit pakket aan gratis trainingen ontwikkeld?

Studenten  van TAT willen hun doel bereiken; namelijk een baan in de luchtvaartbranche. Sommige studenten worden tijdens de opleiding al aangenomen als steward of stewardess. Anderen wachten liever totdat zij de opleiding hebben afgerond. Om de doelen te bereiken is het belangrijk om ook na de opleiding intensief contact te onderhouden met TAT. Hierdoor blijft je kennis up-to-date en zorg je ervoor dat je klaar bent om te solliciteren.

Ook tijdens de eerste maanden op de werkvloer is het fijn om deze extra begeleiding te hebben. En word je purser (leidinggevende) dan is het fijn om bij TAT een gratis training te volgen.

TAT heeft een mooi aanbod aan trainingen. Wij staan voor de groei van onze studenten.

Vul het contactformulier in voor telefonisch contact of bel ons direct op 070 887 54 95.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Studeer met IATA op Schiphol

De wereldwijde organisatie van luchtvaartmaatschappijen

contact