Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Tuifly stewardess vacature

Wil jij een Tuifly stewardess vacature vinden? Als je op zoek bent naar een leuke baan is de job van Tuifly stewardess een aanrader. Je vliegt vakantiegangers naar de meest exotische bestemmingen. Dat is leuk want deze passagiers gaan op reis. De sfeer aan boord is gezellig en open. Ja, het is ook hard werken. Maar dat heb jij er natuurlijk voor over.

Welke eisen stelt een Tuifly stewardess vacature?

Stewardessen van Tuifly zien er verzorgd uit. Zij hebben een representatief uiterlijk. Dus de eisen qua uiterlijke verzorging is je geheel duidelijk.

Maar wat zijn de overige eisen? Bijvoorbeeld op het gebied van diploma’s en de taleneisen?

De overige eisen hebben we hier opgesomd:

basis Engels

vloeiend Nederlands (voor Tuifly Nederland)

vloeiend Frans (voor Tuifly Belgium)

Minimaal opleidingsniveau: MBO-4 

Solliciteren voor de functie van Tuifly stewardess

Wil je misschien ook als stewardess van Tuifly werken? Alle passagiers voorzien van eten en drinken? En zorgen voor de veiligheid aan boord van het toestel? Solliciteer dan voor de functie van Tuifly stewardess. We noemen een stewardess ook wel Flight Attendant of Cabin Attendant.

Je draagt een prachtig uniform. Je bent vriendelijk en je geeft service-with-a-smile. Tevens werk je graag onregelmatig. En reis je graag de wereld over. Spanje, Portugal, Mexico, Kaapverdië of Turkije. Geen land is te ver. Je stapt vrolijk aan boord. Tijdens en na de reis help je de passagiers zodat zij uitgerust op de bestemming aankomen.

Oké. Je ziet bovenstaande wel zitten. Om bij Tuifly aan de slag te gaan zal je eerst moeten solliciteren. Hoe kan je solliciteren?

één: een vacature vinden

twee: schrijf je motivatiebrief en c.v.

drie: je gaat op gesprek

vier: je krijgt uitslag

Krijg je positief uitslag? Dan ben jij één van de gelukkigen die aan slag kan bij Tuifly.

Waar vind je een Tuifly stewardess vacature?

Enthousiast geworden van de Tuifly stewardess vacature info? Dat kunnen we voorstellen. Vliegen bij Tuifly is één van de leukste jobs die er is. Maar waar vind je een Tuifly stewardess vacature? Op de site van Tuifly kan je verschillende bestemmingen vinden. Maar ook de vacature die je zoekt. En heb je de baan die je zoekt gevonden? Twijfel dan niet en ga er voor!

Wie weet serveer jij op grote hoogte een fantastische maaltijd en een paar drankjes. En na de vlucht? Dan zeg jij met een mooie glimlach de passagiers gedag!

Wil je meer weten over het werk als Tuifly stewardess? Lees de ervaringen van TAT studente Suzan.

Tuifly stewardess vacature