Infosessie / open dag: donderdag 22 augustus

Wil jij Tui Belgium stewardess worden? Werken bij de leukste maatschappij van België?  Als Tui Belgium stewardess heb je de leukste baan ter wereld! De vacature om Tui Belgium stewardess te worden staat open.

Werken als Tui stewardess

Bij TUI belgium vlieg je naar allerlei landen. De bestemmingen zijn divers.

Je verzorgt de passagiers. Voor de vlucht help jij de passagiers in te stappen. Als iedereen op zijn plaats zit, check je de stoelriemen. Vervolgens ga je op jouw eigen stoel zitten. Tijdens de vlucht breng je de passagiers een maaltijd of een drankje. Daarna kom je langs met de taxfree artikelen.

Onregelmatige werktijden

Als steward of stewardess werk je onregelmatig. Je werkt af en toe in de weekenden. Maar ook vroeg in de ochtend of s’nachts.

Met wie werk je samen?

Je werkt in een team. Dit team bestaat uit piloten en cabinepersoneel. Samen zorg je voor een veilige vlucht. Na de vlucht verblijf je samen op een bestemming. Vaak heb je nog even de tijd om een uitstapje te maken.

Populaire bestemmingen van Tui

De meest populaire bestemmingen zijn: Lanzarote, Ibiza en Mallorca. Je vliegt ook regelmatig naar Barcelona, Rome en London. En wat dacht je van Sri Lanka, Tanzania en Thailand? Heerlijke bestemmingen om naar toe te vliegen. Werken én iets van de wereld zien.

Tui Belgium stewardess worden

Wat zijn de functie eisen?

Minimaal 18 jaar

Vriendelijke uitstraling

Behulpzaam

Flexibele werktijden willen aanvaarden

Graag met mensen willen werken

Ervaring in de klantenservice, het toerisme, de luchtvaart, de horeca

Tui Belgium stewardess worden

Tui stewardess worden

Ook Tui steward of stewardess worden? Solliciteren kan nu!

Droom jij ervan om Tui Belgium stewardess te zijn? Kom langs op één van onze informatiesessies!