TAT beroepsopleidingen

TAT beroepsopleidingen

TAT is dé trainingspartner van de internationale luchtvaartorganisatie IATA. Als opleidingspartner van IATA hebben we meer dan 200 opleidingspartners wereldwijd. Je kunt bij TAT dan ook internationaal erkende IATA certificaten behalen.

IATA opleidingen worden door alle luchtvaartmaatschappijen erkend. Dat maakt dat een internationale carrière ook voor jou haalbaar is.

Naast het opleiden van onze ‘eigen’ studenten, leiden we ook personeel van luchtvaartmaatschappijen op. Zij volgen bij TAT hun interne training of refreshment training. Dit gaat in samenwerking met onze internationale partner IATA.

Inmiddels weten aardig wat luchtvaartmaatschappijen en toeristische bedrijven de weg naar TAT te vinden. Zij komen met vacatures en met de vraag of we passend personeel kunnen leveren. Jazeker! We staan garant voor de kwaliteit van onze studenten en kunnen daardoor met trots onze studenten presenteren aan de nieuwe werkgever.

Bij TAT kijken we wie je écht bent, worden je kwaliteiten eruit gehaald en geoptimaliseerd. Zodat jij nog krachtiger in het leven staat en daarmee je eigen carrière kunt sturen.

Dat we een groot aantal studenten aan een nieuwe baan of functie helpen is bijzonder. Toch zijn wij van mening dat zij het zelf doen. Wij reiken de tools aan, de studenten gaan ervoor. Op authentieke en professionele wijze betreden zij de werkvloer.

We hebben grote bewondering voor onze studenten. Zij zijn het avontuur aangegaan. En maken, elke lesdag weer, enorme ontwikkelingen door. Op professioneel en persoonlijk vlak worden er heel wat grenzen verlegd.

Onze studenten zijn enthousiaste en gedreven persoonlijkheden. Echte doorzetters. Het zijn harde werkers met oog voor detail. De kwaliteit van onze studenten is opgemerkt door IATA én werkgevers.

We hopen je tegen te komen op het instituut. Want dat betekent dat je de eerste stap op weg naar een nieuwe carrière hebt gezet.

Het team van TAT / IATA staat klaar om je hierbij te helpen.

Start je carrière direct!

Waarom studeer je bij TAT?

De voordelen voor jou
  • Wereldwijd erkende opleidingen/trainingen
  • Eigen recruitment bureau voor cabinepersoneel en grondpersoneel
  • Meer dan 300 aangesloten luchtvaartmaatschappijen
Gratis informatiesessie