Infosessie / open dag: donderdag 22 augustus

Opleiding Stewardess voor re-integratie

Volg jij via het uwv een re-integratie traject? Wil jij aan de slag als stewardess/steward? Dan kan je via TAT opleidingen de opleiding tot steward/stewardess volgen. Je krijgt uitstekende begeleiding tijdens de opleiding zodat jij jouw diploma kunt behalen. TAT opleidingen is erkend door het UWV als opleidingenpartner.

Het vakkenpakket UWV Opleiding Stewardess voor re-integratie

De opleiding bestaat uit o.a. de volgende vakken: Luchtvaartdienstverlening, Worldwide Customer Service,  Communicatie & Presentatie. Je leert hoe je het beste om kunt gaan met de passagiers voor, tijdens en na de vlucht. De opleiding sluit je af met een erkend diploma voor kort beroepsonderwijs. Dit is nog eens een mooie start in de luchtvaartbranche!

Waarom re-integreren in de luchtvaartbranche?

Luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan te springen om goed opgeleid personeel. Net als in veel andere branches is er momenteel een tekort aan personeel op de luchthavens en in de vliegtuigen. Jij hebt als luchtvaartdienstverlener de kennis en vaardigheden om de passagiers veilig van A naar B te brengen.

Voor wie is de opleiding?

Krijg jij de mogelijkheid om via het UWV een opleiding uit te kiezen? En herken jij de volgende punten? Lees dan verder en verdiep je in de wereld van de luchtvaart! De luchtvaartbranche is een levendige branche waarin jij helemaal tot bloei kunt komen. Je staat midden in het leven en je maakt de leukste momenten mee. Vind je het leuk om anderen te helpen? Werk je graag met anderen samen? Ben jij sociaal en vriendelijk? Geeft een luchthaven jou ook zo’n speciaal gevoel? Dan is de luchtvaart écht iets voor jou!

Erkend instituut met meer dan 300 aangesloten airlines

TAT is het opleidingscentrum van IATA in Nederland en België. IATA is de wereldwijde organisatie van luchtvaartmaatschappijen. Bij IATA zijn meer dan 300 airlines aangesloten. Waar wil jij werken? Na de opleiding kan jij gaan werken bij de airline die bij je past. Is het KLM, Transavia, Emirates of TUI? Jij beslist!

Hoe kom je in aanmerking voor de opleiding tot stewardess?

Wij hebben de stappen die je moet ondernemen om in aanmerking te komen voor de opleiding tot stewardess voor je op een rijtje gezet:

1) Neem eerst contact op met TAT opleidingen. Dit kan telefonisch of per mail. Je krijgt van ons telefonisch uitleg over de procedure en we registreren jouw naam.

2) Vervolgens neem je contact op met de arbeidsdeskundige of adviseur van het UWV.

3) De arbeidsdeskundige of adviseur laat je zo snel mogelijk weten of je de opleiding mag volgen.

4) Vervolgens neem je contact op met TAT opleidingen voor een intakegesprek. Krijg je een positief advies van de selecteur van TAT opleidingen? Dan is een inschrijving via het UWV mogelijk.

Stewardess re-integratie