Infosessie / open dag: woensdag 29 mei

Stewardess opleiding Arnhem

Welkom bij stewardess opleiding Arnhem! TAT beroepsopleidingen geeft nu ook de erkende opleiding stewardess in Arnhem. Heb je altijd al een stewardess opleiding willen volgen? Dan is dit je kans.

De opleiding stewardess is erkend door IATA, en daarmee door alle luchtvaartmaatschappijen. Maar liefst alle luchtvaartmaatschappijen erkennen deze stewardess opleiding. Enkele van deze luchtvaartmaatschappijen zijn: KLM, KLM Cityhopper, Transavia, British Airways, Emirates en Lufthansa. Studenten van TAT beroepsopleidingen zijn dan ook als stewardess voor deze luchtvaartmaatschappijen gaan werken.

Internationaal IATA certificaat Stewardess

Na afloop van de opleiding stewardess maak je een internationaal examen. Ben je geslaagd? Dan krijg je het internationaal erkende IATA certificaat steward of stewardess.

Echte stewards en stewardessen met jarenlange ervaring in de luchtvaartbranche en trainingsbranche, verzorgen de opleiding.

Wil je van school komen met een wereldwijd erkend certificaat dat er écht toe doet? Geef je dan op voor de opleiding stewardess in Arnhem.

De opleiding Stewardess

Weet je dat cabin attendant een ander woord is voor steward of stewardess? Dus als jij bij ons op school zit, hebben we het eerder over het vak van cabin attendant dan over het vak van stewardess. Als cabin attendant ben je verantwoordelijk voor een veilige vluchtuitvoering. Hier houden wij ons tijdens de opleiding dan ook uitvoerig mee bezig. Je leert alles over de vliegveiligheid aan boord van het vliegtuig. Tevens leer je om op correcte wijze om te gaan met passagiers. Want ook dit is belangrijk als je wilt werken als steward(ess). Tijdens de opleiding stewardess krijg je les van erkende trainers met jarenlange ervaring als stewardess. De lesstof wordt daarom heel duidelijk en helder uitgelegd. Het is eigenlijk net alsof je al werkzaam bent in de luchtvaart. En weet je wat jou een prachtige start geeft? Een wereldwijd erkend IATA certificaat voor stewardess. Je krijgt deze na het afronden van de opleiding stewardess.

Wil je de opleiding stewardess in Arnhem volgen? En wil je nog meer lezen over deze internationale opleiding tot stewardess?

Lees hier alles over de opleiding tot stewardess Arnhem.