Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Singapore Airlines Cabin Crew

Wie kent ze niet? De Singapore Airlines Cabin Crew. In een prachtig Cabin Crew uniform reizen zij de wereld over. Ook interesse in een job bij Singapore Airlines? In deze blog besteden we aandacht aan de Singapore Airlines Careers. Dus wil jij Cabin Crew worden? Vanaf 18 jaar mag jij al solliciteren voor deze functie.

Singapore Airlines Careers

Wil jij ook alles weten van de Singapore Airlines flight attendants?

De minimale lengte voor Singapore Airlines stewards en stewardessen is 1.58. Dit heeft te maken met flight safety reglementen. Je moet een prettige persoonlijkheid hebben en open staan voor allerlei culturen.

Welke talenkennis heb je nodig? Allereerst moet je goed Engels spreken. Engels is de meest belangrijke taal in de luchtvaart. Spreek je een tweede taal vloeiend? Dan is dat mooi meegenomen!

Wat moet je weten voordat je gaat beginnen aan de baan bij Singapore Airlines? Kennis omtrent hospitality en de luchtvaart is nodig om te starten met de baan. Het is goed om een basis Flight Safety kennis te hebben. Weet jij hoe jij veilig de passagiers van A naar B brengt? Bij Singapore Airlines staat veiligheid voorop.

Singapore Airlines Cabin Crew Uniform

Wat is het Singapore Airlines Cabin Crew Uniform? Voordat je solliciteert is het handig om te bekijken of je het uniform mooi vindt. Wat zijn de uniform voorschriften van Singapore Airlines? Je kunt op de website checken: het Singapore Airlines Cabin Crew Uniform. Je zult verrast zijn door de mooie uniformen!

De stewardessen dragen een prachtige sarong. De kleur van het uniform vertelt iets over de rang die iemand heeft. Het blauw gekleurde uniform is het uniform voor een stewardess. Het hoofd van een bepaalde sectie draagt een groen uniform. Het rode uniform wordt gedragen door de Assistent Purser. Is de kleur bordeaux? Dan heb je te maken met de Supervisor/Purser van de gehele bemanning.

Nu weet je alles over het uniform van Singapore Airlines Cabin Crew!

Singapore Airlines Careers

Verlang jij ook naar een internationale carrière in de luchtvaart? En zie jij reizen naar Japan, Maleisië en Singapore wel zitten? Verdiep je dan eens in een carrière bij Singapore Airlines. Je zult zien dat het je veel brengt! Volg hiervoor één van de internationale opleidingen van IATA. In Nederland kan je dit doen via onze opleiding tot Cabin Crew.

Wie kent ze niet? De Singapore Airlines Cabin Crew. In een prachtig Cabin Crew uniform reizen zij de wereld over. Singapore airlines careers