Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Wil je reageren op de vacature Qatar Airways stewardess? Dan is deze pagina geschikt voor jou! We hebben informatie over Qatar Airways op een rijtje gezet, zodat jij goed voorbereid bent op je toekomstige baan. En op juiste wijze kunt reageren op de vacature Qatar Airways stewardess.

Qatar Airways

Qatar Airways  is de nationale luchtvaartmaatschappij van Qatar. De hoofdstad van Qatar is Doha. Waar ook het hoofdgebouw van Qatar Airways staat. Het nationale vliegveld heet Hamad International Airport. Vanuit dit vliegveld vliegt Qatar Airways de hele wereld over.

Qatar Airways heeft 150 internationale bestemmingen over de gehele wereld. De werelddelen Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, Centraal Azië, Europa, het Verre Oosten, Zuid Azië, Midden- oosten en Oceanië.

Qatar Airways heeft 150 vliegtuigen en er werken meer dan 24.000 mensen. De nationale luchtvaartmaatschappij van Qatar is lid van Oneworld alliantie sinds 2013. Het is de eerste luchtvaartmaatschappij uit de Golf die zich aansloot bij één van de drie allianties. De drie allianties in de luchtvaart zijn: Skyteam, Star Alliance en Oneworld. Andere luchtvaartmaatschappijen die zich hebben aangesloten bij Oneworld zijn o.a. Air Berlin, Iberia, American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Japan Airlines, Qantas, S7 Airlines en Royal Jordanian Airlines.

Qatar Airways is uitgeroepen tot de beste luchtvaartmaatschappij van 2015!

reageren-op-de-vacature-qatar-airways-stewardess  The best  airline of the year 2015

Eisen vacature Qatar Airways stewardess

Minimale leeftijd is 21 jaar

Minimale reikwijdte bij de reach test moet 212 cm zijn

Minimale opleidingsniveau: Highschool

Talenkennis: Engels

Uitstekende gezondheid

Bereidheid tot verhuizen naar Doha, Qatar.

Een enthousiaste persoonlijkheid met goede interpersoonlijke vaardigheden.

De vaardigheden hebben om in een internationaal team te opereren.

Wat moet je meebrengen naar een sollicitatie?

1 kopie van je paspoort

1 paspoort foto

1 foto waar je helemaal op staat

1 kopie van je hoogst genoten opleiding

1 C.V.

Wat moet je doen indien je wilt reageren op de vacature Qatar Airways stewardess?

Reageren op de vacature Qatar Airways stewardess kan door een open dag van Qatar Airways Recruitment team te bezoeken. Je neemt de bovenstaande documenten en foto’s mee.

Tips voor de recruitment dag Qatar Airways

Een recruitment dag van Qatar Airways begint meestal om 09:00 uur. Zorg dat je op tijd bent.

Zoek van te voren uit in welke locatie de recruitment dag wordt gehouden, zo voorkom je onnodig zoeken op een, toch wel spannende dag!

Draag een zakelijke outfit.

Zonder de benodigde documenten en foto’s eindigt de recruitment dag heel snel. Zorg dus dat je alle documenten en foto’s bij je hebt.

reageren-op-de-vacature-qatar-airways-stewardess

Wil je een Opleiding voor Stewardess volgen?