Opleiding IATA Airline & Tourism Management

Ben jij klaar voor de wereld?
De opleiding Airline & Tourism Management

De opleiding Airline & Tourism Management

Ben je in bezit van een HAVO- diploma of MBO-4 diploma? En wil jij door middel van hoger kort beroepsonderwijs jezelf voorbereiden op een succesvolle toekomst?

De opleiding Airline & Tourism Management is dé opleiding indien je in korte tijd wilt worden opgeleid voor uitvoerende en leidinggevende functies in de luchtvaartbranche en de toeristische sector.

Van ervaren docenten leer jij de kneepjes uit de praktijk. De opleiding is een fulltime opleiding. Je gaat vijf dagen in de week naar school. Je loopt zelfs een stage, zodat jij relevante werkervaring in de hospitality branche op kunt doen. De opleiding is erkend kort beroepsonderwijs. Na afloop ontvang jij het diploma Airline & Tourism Management.

Om deze opleiding te kunnen volgend, is een positieve uitslag na een IATA assessmentdag noodzakelijk.

Zo ben jij binnen 8 maanden klaargestoomd om het werkveld te betreden!

Wereldwijd erkende kwaliteit

Je krijgt les in kleine klassen. Persoonlijke aandacht staat voorop. Samen met onze erkende docenten en trainers werk jij aan je houding, gedrag en communicatie. Waardoor je na afloop van de opleiding helemaal klaar bent om de luchtvaart in te gaan.

Je krijgt tijdens en na de studie extra begeleiding m.b.t. de sollicitatieprocedures voor de functie van Steward(ess). Net zolang totdat jij op de plaats van bestemming bent. Regelmatig houden we gratis trainingsdagen voor onze (oud) studenten. Zodat jij, ook na je studie, up-to-date blijft met de laatste ontwikkelingen binnen de luchtvaart.

Studenten van TAT doorlopen erkende IATA examens. De waarde van het IATA certificaat of IATA diploma is dan ook voor alle toekomstige werkgevers duidelijk. Het toont aan dat je volgens de internationale richtlijnen en maatstaven bent opgeleid.

Ik waardeer de professionele manier hoe je op school behandeld wordt. Je wordt gezien en begrepen. De manier waarop je wordt behandeld is héél oprecht. Je gaat op een professionele manier met elkaar om. Als je wilt, kan je hier veel leren. Je krijgt alle hulp en je blijft niet met vragen zitten.

Sam, student TAT, nu Cabin Attendant China Southern Airlines

Ik heb geen moment getwijfeld of ik de opleiding zou willen doen. Ik heb heel veel gehad aan de opleiding bij TAT. Ik vind de sfeer professioneel maar tegelijkertijd ook héél gezellig. Tijdens de opleiding heb ik werkervaring opgedaan door middel van een stage in de hospitality. Daardoor heb ik mijn communicatieve vaardigheden nog meer kunnen ontwikkelen. Ik ben nu stewardess bij Emirates.

Sanne, student TAT, nu Cabin Attendant Emirates

Voor wie?

Studenten met een afgeronde HAVO of MBO-4.

Wat krijg je?

Diploma voor erkend kort beroepsonderwijs, internationaal vakdiploma van IATA.

IATA is de wereldwijde organisatie van luchtvaartmaatschappijen, met meer dan 290 aangesloten airlines.

Wat leer je?

Airline Cabin Crew Training

Cabin Crew Management

Airport Supervisor Ground Management

Flight Safety

Aviation Security

Check-in training

Engels voor luchtvaart

Hostess/Reisleider

Presentatie & Communicatie

Internationale etiquette

Topografie

Stagedagen

Praktische informatie
duur

8 maanden, je gaat 5 dagen in de week naar school

lestijden

dagopleiding

locatie

Schiphol

kosten

€ 6490,-

extra kosten

Indien je de module Frans Conversatie wilt volgen, zijn de extra kosten € 299,-. Verder zijn er geen extra kosten verbonden aan deze opleiding.

inschrijfkosten

geen

Alle startdata
Schiphol - 2 september 2019

De sfeer bij TAT opleidingen is heel fijn. Iedereen is aardig en wil je helpen. De begeleiding is ook na de opleiding heel goed. Ook als je van baan wilt veranderen, kan je altijd bij ze terecht. De docenten en trainers zijn oprecht in je geïnteresseerd. Zij helpen je als dat nodig is.

Quirina, student TAT, nu Stewardess Corendon

Ik wilde graag een baan als steward. Mij is het gelukt bij de KLM, mede omdat de TAT opleiding mij erg goed geholpen heeft. Daarom raad ik deze opleiding aan als jij dat ook graag wilt.

Koen, student TAT, nu steward KLM

De opleiding Stewardess heeft mij goed voorbereid op wat ik kon verwachten in mijn toekomstige functie van stewardess. Door de opleiding was ik goed voorbereid voor de selectiedag bij Emirates en het werk aan boord van een vliegtuig. Bovendien kreeg ik door de lessen steeds meer motivatie en zin om de lucht in te gaan!

Noura, student TAT, Stewardess First Class Emirates

Start je internationale carrière! IATA opleidingscentrum 281 aangesloten luchtvaartmaatschappijen

  • Kies je locatie en wanneer je wilt beginnen met de opleiding.
  • Voordat je kunt inschrijven, dien je een informatiesessie en een selectiegesprek bij te wonen. Wanneer wil je langskomen voor een informatiesessie en selectiegesprek?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
IATA.

Sinds 1945.

contact