Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Je kunt bij vele instituten opleidingen tot stewardess volgen. Bij TAT Beroepsopleidingen is de opleiding tot stewardess uitgebreid en gevarieerd en leer je de dagelijkse praktijk die je als stewardess mee maakt door middel van rollenspellen met professionele acteurs. Je leert over omgangsvaardigheden en uiterlijke verzorging als stewardess zijnde. Als stewardess ben je communicatief vaardig, stressbestendig, heb inlevingsvermogen en kunt goed samenwerken.

Opleidingsprogramma

Bij TAT opleiding is het lespakket praktijkgericht en krijg je les in kleine klassen waar persoonlijke aandacht voorop staat. Je wordt opgeleid op het gebied van Flight Safety en Aviation Security en hier verdien je ook certificaten mee. Zo ben jij op de hoogte van alle veiligheidsmaatregelen die nodig zijn bij het werken als stewardess.

Als je de opleidingen tot stewardess doorlopen hebt, beschik je over de vele competenties die een stewardess nodig heeft en heb je dus zeker een streepje voor bij je toekomstige (Engelstalige) sollicitaties. Bij ons krijg je begeleiding van ervaren docenten zodat jij in zes maanden optimaal ben voorbereid voor een baan als stewardess. Wanneer je klaar bent met de opleiding en tevreden weg gaat met jouw erkende beroepsdiploma begeleiden wij jou zelfs bij sollicitaties en bij de eerst werkweken bij jouw toekomstige werkgever.

Aanmelden opleidingen tot stewardess

Wil jij later letterlijk de wijde wereld instappen? Meldt je dan nu aan voor de opleiding tot stewardess! Je kunt de opleidingen tot stewardess zelfs op zaterdag volgen! De opleiding start het gehele jaar door! Meldt je nu aan door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 070 8875495 of te mailen naar info@tatberoepsopleidingen.nl.