Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Zorg jij ervoor dat het vliegtuig op tijd vertrekt? Dan zijn de opleidingen tot grondstewardess wellicht iets voor jou! Als grondstewardess ben jij het eerste aanspreekpunt voor reizigers. Je helpt hen hun bestemming te bereiken, ook wanneer het er hectisch aan toe gaat. Op de vliegvelden ontmoet je mensen van over de hele wereld. Het is daarom ook belangrijk dat jouw Engelse taal perfect is en dit leer je ook bij de opleiding grondstewardess.

Vliegveiligheid en security

Als grondstewardess ben je altijd op de hoogste van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vliegveiligheid en security. Dit leer je ook meteen op de opleidingen tot grondstewardess. Je krijgt bijvoorbeeld cursussen voor Flight Safety en Aviation Security. Je krijgt onderwijs van ervaren trainers uit de luchtvaart door middel van een praktijkgericht lespakket. Er worden echte situaties nagebootst die op het vliegveld kunnen gebeuren door middel van een rollenspel met een professioneel acteur. Zo leer je met passagiers om te gaan en uitstekende service te verlenen onder verschillende omstandigheden. Wat niet geheel onbelangrijk is, is dat je tijdens de opleiding ook training krijgt in het Amadeus reserverings- en check-in systeem. Dit systeem wordt gebruikte bij alle grote luchtvaartmaatschappijen.

Aanmelden opleidingen tot grondstewardess

Ben jij graag betrokken op een persoonlijke manier met mensen in een drukke omgeving en ben jij vriendelijk, geduldig en kan jij efficiënt werken? Meld je dan aan voor de opleidingen tot grondstewardess. Voor meer informatie bel naar 072-7430122 of mail naar tat@beroepsopleidingen.nl. Wij nodigen je dan ook voor een persoonlijk kennismakingsgesprek om samen jouw motivatie te bespreken.