Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Ben jij servicegericht, representatief, inventief en ben je op zoek naar een opleiding waardoor je op je latere baan wat van de wereld kan zien? Dan is de opleiding tot steward wellicht iets voor jou! Als steward heb je een vriendelijke en open uitstraling en zorg je ervoor dat de reis van passagiers zo voorspoedig mogelijk verloopt. Je verwelkomt hen, controleert de instapkaart en wijs ze zo nodig naar hun zitplaatsen. Als iedereen aan boord is leg je de veiligheidsregels uit die nodig zijn in een noodsituatie. Tijdens de reis help je de mensen die hulp nodig hebben en beantwoord de vragen van de passagiers. Na de landing controleer je of de passagiers geen persoonlijke spullen hebben achter gelaten.

Doelgerichte opleiding tot steward

Tijdens de doelgerichte opleiding tot steward krijg je een uitgebreid en gevarieerd lespakket waarin alle delen uit de praktijk aan bod komen. Je wordt opgeleid om het gebied van Flight Safety en Aviaton Security, zodat jij alle vliegveiligheid kent.

Door middel van rollenspellen met professionele acteurs leer jij uitstekende service te verlenen aan passagiers. In zes maanden tijd wordt jij optimaal voorbereid voor een baan als steward en wordt je beloond met een Erkend diploma voor Kort Beroepsonderwijs.

Opleiding tot steward volgen bij TAT beroepsopleidingen

Ben jij op zoek naar een baan met afwisseling, verantwoordelijkheid en waarbij je grote wereldsteden kunt bezoeken? Kom dan de opleiding tot steward volgen bij TAT Beroepsopleidingen. Voor meer informatie kan je het contactformulier op onze website invullen, mailen naar info@tatberoepsopleidingen.nl of bellen naar 072-7430122. Wij nodigen je dan graag uit voor een persoonlijk gesprek.