Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Maak jij graag contact en help jij graag anderen in een drukke omgeving? Wellicht is de opleiding tot luchtvaartdienstverlener iets voor jou! Tijdens deze opleiding leer jij passagiers te begeleiden voor, tijdens en na de vlucht. Je komt in contact met mensen uit diverse culturen. Je kunt als luchtvaartdienstverlener werken in het vliegtuig als cabinepersoneel, of in en rondom de luchthaven. Met jouw gastvrijheid houd je de passagiers tevreden.

Praktijkgerichte beroepsopleiding tot luchtvaartdienstverlener

Onze opleiding tot luchtvaartdienstverlener is perfect voor studenten die zich breed willen oriënteren en aan de slag willen binnen de luchtvaart- en hospitalitybranche. De opleiding tot luchtvaartdienstverlener is vooral op de praktijk gericht. Je krijgt les in kleine klassen waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Er wordt les gegeven door ervaren trainers uit de luchtvaart en je boots echte situaties na door middel van een rollenspel met een professioneel acteur.

Bij de opleiding tot luchtvaartdienstverlener leer je verantwoordelijk te zijn voor een veilige, correcte en snelle afhandeling van de bagage van passagiers. Je leert reisdocumenten te controleren en leert hoe het inchecken op het vliegveld gaat.

Aan het eind van de opleiding ben je het bezit van een CRKBO-erkend diploma, het certificaat werken met Amadeus en het certificaat Aviation Security. Onze opleiding tot luchtvaartdienstverlener begint elke maand!

Meer informatie over de opleiding tot luchtvaartdienstverlener

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de opleiding tot luchtvaartdienstverlener? En vind jij het geen probleem om later op onregelmatige tijden te werken en ben jij in staat om passagiers te begeleiden voor, tijdens en na de vlucht? Meldt je dan aan door middel van ons aanmeldingsformulier of vraag meer informatie door te mailen naar info@tatberoepsopleidingen.nl of te bellen naar 072-7430122.