Infosessie / open dag: donderdag 25 april
Opleiding stewardess voor Belgische Studenten

Wist je dat veel van onze studenten uit België komen? Ontdek waarom studeren bij TAT opleidingen een goede keus is wanneer je in België woont.

 • IATA opleidingscentrum

  Meer dan 300 aangesloten luchtvaartmaatschappijen

 • Wereldwijd erkend diploma

  Erkende praktijkgerichte luchtvaartopleidingen

 • Begeleiding bij je sollicitatie

  Uitgebreide sollicitatiebegeleiding bij aangesloten airlines

 • Voor Nederlandse en Belgische studenten

  De beste start voor je carriere in de internationale luchtvaart

Praktijkgerichte opleidingen

Opleiding Steward/Stewardess voor Belgische Studenten

Woon jij in België? En wil jij graag de opleiding voor stewardess doen? Neem dan een kijkje bij ons! Wij zijn hét opleidingsinstituut voor Nederland, België en Luxemburg. De opleidingen die wij verzorgen hebben allemaal te maken met de luchtvaart. Met deze opleidingen kun je denken aan bijvoorbeeld: Stewardess, Grondstewardess of bijvoorbeeld Allround luchtvaartdienstverlener.

Het opleidingscentrum voor Nederland en België

Studeren bij TAT Opleidingen

Jouw mede-studenten komen vanuit de hele wereld. En een groot gedeelte van onze studenten komt uit België. TAT opleidingen is het enige onafhankelijke opleidingscentrum voor cabinepersoneel in België. Daarom is onze opleiding zo populair onder Belgische studenten.

Om met de opleiding te beginnen, dien je in bezit te zijn van een secundair onderwijs diploma.

 

Vergoeding van de studiekosten

Omdat we zijn erkend door de Belgische overheid, krijgen sommige Belgische studenten de opleiding geheel of gedeeltelijk vergoed. Tijdens de informatiesessie bespreken wij of jij voor deze vergoeding in aanmerking komt en hoe jij de aanvraag bij de Belgische overheid kunt doen.

Locaties in de buurt van België

Onze opleidingen worden gegeven op toplocaties niet ver van België: Leiden, Rotterdam en Schiphol! Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland en had in 2018 meer dan 71 miljoen passagiers! Doordat je je lessen o.a. volgt op Schiphol Airport en Rotterdam Airport kan je alvast wennen aan een luchthaven, de passagiers, de vliegtuigen en alles wat er bij komt kijken. Alle leslocaties zijn makkelijk met het  openbaar vervoer en met de auto te bereiken vanuit België.

Veel Belgische studenten zijn jou al voorgegaan.

Start je carrière in de luchtvaart bij TAT opleidingen

Kom je een kijkje nemen op onze open dag? En misschien ben jij wel een van onze nieuwe Belgische studenten!

Meer weten over de baan als steward of stewardess? Lees het verhaal van studente Rachel. En meer te weten te komen over de kledingvoorschriften van een steward of stewardess? Lees dan gerust verder op onze site of bezoek een open dag!