Opleiding stewardess voor Belgische Studenten

Woon jij in België? En wil jij graag de opleiding voor stewardess doen? Neem dan een kijkje bij ons! Wij zijn een school dat beroepsgerichte opleidingen verzorgt, de opleidingen die wij verzorgen hebben allemaal te maken met de luchtvaart. Met deze opleidingen kun je denken aan bijvoorbeeld: Stewardess, Grondstewardess of bijvoorbeeld Travel Consultant. Wij verzorgen de opleidingen ook voor Belgische studenten. De opleiding tot stewardess en grondstewardess is voor onze Belgische studenten makkelijk te volgen.

Heb jij een diploma van het secundair onderwijs? Dan kan je je aanmelden voor de opleiding stewardess of grondstewardess. We zorgen er hier voor dat als je solliciteert naar een baan bij een luchtvaartmaatschappij je een streepje voor hebt. Zo leer je hier al de IATA codes en word je klaargestoomd voor jouw droombaan.

Vakken die je onder andere hier volgt zijn:

  • Cabin Crew development
  • Flight safety
  • Luchtvaartcodes
  • Topografie
  • Engels
  • Service en catering

De dagen zien er als volgt uit: je hebt 20 weken lang les, waarvan je 1 dag in de week naar school gaat. Deze dag is van 10:00 tot 17:00. Doordat deze dag niet heel erg vroeg begint, kunnen onze Belgische studenten altijd op tijd komen.

TAT is aangesloten bij IATA, IATA is een organisatie dat is opgericht om ervoor te zorgen dat de samenwerking in de luchtvaart goed verloopt. Doordat je een door IATA erkent diploma krijgt, zien luchtvaartmaatschappijen aan jou dat jij al heel veel stof beheerst.

Deze opleiding heeft een toplocatie! Schiphol. Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland en had in 2018 meer dan 71 miljoen passagiers!! Doordat je je lessen volgt op Schiphol kan je alvast wennen aan een luchthaven, de passagiers, de vliegtuigen en alles wat er bij komt kijken. Schiphol is makkelijk te bereiken met het  openbaar vervoer en met de auto.

Veel Belgische studenten zijn jou al voorgegaan!

Kom je een kijkje nemen op onze open dag? En misschien ben jij wel een van onze nieuwe Belgische studentes!

Meer weten over de baan als steward of stewardess? Lees het verhaal van studente Rachel. En meer te weten te komen over de kledingvoorschriften van een steward of stewardess? Lees dan gerust verder op onze site of bezoek een open dag!

Start je carrière direct!

Waarom studeer je bij TAT?

De voordelen voor jou
  • Wereldwijd erkende opleidingen/trainingen
  • Eigen recruitment bureau voor cabinepersoneel en grondpersoneel
  • Meer dan 300 aangesloten luchtvaartmaatschappijen
Gratis informatiesessie