Infosessie / open dag: woensdag 29 mei

Als stewardess op Schiphol heb je een degelijke opleiding nodig. Als stewardess ben jij het gezicht van de luchtvaartmaatschappij. Mensen kunnen jou herkennen aan je uniform van de maatschappij waarvoor je werkt. Je verleent uitstekende service en bent verantwoordelijk voor de veiligheid in het vliegveld. Je zorgt ervoor dat passagiers zorgeloos op reis kunnen. Als stewardess kom je verschillende culturen tegen en kan jij veel van de wereld zien.

Lespakket opleiding stewardess op Schiphol

Bij de opleiding stewardess op Schiphol krijg je een afwisselend lespakket zodat je na de opleiding met een erkend beroepsdiploma naar huis gaat. Onze lessen worden gegeven in kleine klassen waar persoonlijke aandacht belangrijk is.

Bij onze opleiding stewardes op Schiphol staat veiligheid voorop. Je krijgt training op het gebied van Flight Safety en Aviation Security door ervaren trainers die zelf uit het gebied van de luchtvaart komen. Door middel van rollenspellen door professionele acteurs wordt je optimaal voorbereid op de dagelijkse praktijk wanneer je stewardess bent.

Bovendien krijg je naast deze vakken ook sollicitatietraining in zowel het Nederlands als het Engels, zodat jij na de opleiding een streepje voor hebt op de andere kandidaten bij het solliciteren naar een baan als stewardess. Wij begeleiden jouw tevens bij de eerste werkweken bij je toekomstige werkgever.

Aanmelden opleiding stewardess

Wanneer jij op zoekt bent naar een verantwoordelijke baan met veel afwisseling en graag wilt werken op Schiphol, is de opleiding stewardess echt iets voor jou. Het diploma kan behaald worden in slechts zes maanden. Voor meer informatie kan je bellen naar 070 8875495, mailen naar info@tatberoepsopleidingen.nl of vul ons contactformulier in. Je kunt deze opleiding ook op zaterdag volgen!