Infosessie / open dag: donderdag 22 augustus

Altijd al een opleiding willen volgen tot stewardess op MBO-4 niveau? Kom dan de opleiding volgen bij TAT Beroepsopleidingen. Het materiaal van de opleiding stewardess is op MBO-4 niveau. Omdat deze opleiding maar zes maanden duurt ontvang je op het einde van de opleiding een Erkend diploma voor Kort Beroepsonderwijs.

Onze opleiding tot stewardess is een CRKBO-erkende beroepsopleiding en staat dus garant voor kwaliteit. Onze lessen worden gegeven in kleine klassen. Hierdoor is er persoonlijk contact tussen studenten en begeleiders.

Lespakket stewardess op MBO niveau

De opleiding tot stewardess op MBO niveau is mede samengesteld door een intensieve samenwerking met verschillende professionals uit de luchtvaartbranche.

Je krijgt bijvoorbeeld les van trainers die zelf werkzaam zijn in de luchtvaart en dus up-to-date zijn met alle kennis en ontwikkelingen die voor een opleiding tot stewardess op MBO niveau van belang zijn. Je krijgt training in Flight Safety en Aviation Security, zodat jij optimaal voorbereid wordt op de praktijk en de veiligheid voor passagiers kan verzekeren.

Wij verzorgen ook sollicitatietrainingen in zowel het Nederlands als het Engels, zodat je na de opleiding meteen een goede kans maakt op een baan als stewardess. Onze begeleiding stopt dan ook niet meteen na de opleiding. Wij begeleiden je namelijk ook in de eerste weken wanneer je een baan hebt gevonden als stewardess.

Bij TAT hoef je niet te wachten tot september of februari. Wij zijn een privé opleiding en starten maandelijks een nieuwe klas voor de opleiding stewardess op MBO niveau. Samen zorgen wij ervoor dat je binnen een jaar aan de slag kan als stewardess.

Contact voor de opleiding stewardess op MBO niveau

Lijkt de opleiding stewardess op MBO niveau ook iets voor jou? Ben je ook gemotiveerd om een grote persoonlijke groei door te maken tijdens het volgen van de opleiding? Vul dan snel ons contactformulier in op de website, mail naar info@tatberoepsopleidingen.nl . Wij nodigen je dan graag uit om langs te komen voor een informatiesessie zodat jij al je vragen kunt stellen en een kijkje kan nemen op je toekomstige school!

IATA Opleidingscentrum op Schiphol

TAT is het opleidingsinstituut van IATA. De school is gevestigd op Schiphol. Je krijgt na afloop een internationaal IATA diploma voor kort beroepsonderwijs.

Jamie, student IATA/TAT. Nu stewardess KLM

Ook stewardess worden? Meld je aan bij IATA/TAT!