Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Heb je altijd al stewardess willen worden? Maar was er geen opleiding bij je in de buurt? Daar is nu verandering in gekomen. TAT beroepsopleidingen geeft de opleiding stewardess in Arnhem. In een professionele omgeving krijg jij van echte stewardessen les. En na de opleiding ontvang je een internationaal certificaat. Je studie is namelijk geheel gecertificeerd en voldoet aan de eisen gesteld door IATA (de internationale organisatie voor de luchtvaart). Je krijgt na het behalen van je examen het internationaal erkende certificaat voor stewardess. Alle luchtvaartmaatschappijen erkennen deze opleiding. Daardoor heb je een streepje voor op andere sollicitanten!

Het werk van een steward(ess)

Als stewardess of steward werk je voor een luchtvaartmaatschappij vanuit verschillende luchthavens in Nederland. Je bent verantwoordelijk voor een goede sfeer aan boord en het veilig vervoeren van de passagiers. Aan het beroep stewardess is geen leeftijdsgrens verbonden. Wel is het noodzakelijk dat je naast Nederlands nog een tweede taal spreekt. En natuurlijk moet het reizen je in het bloed zitten en zorg je graag voor anderen.

Open dag voor de opleiding Steward(ess) in Arnhem

Regelmatig houdt TAT beroepsopleidingen een open dag in Arnhem. Wij zijn daar om jou kennis te laten maken met de mogelijkheden die je hebt om je doel te bereiken. Wil je je direct aanmelden voor de opleiding? Dat kan! Vanzelfsprekend kun je je ook opgeven na de open dag. Je bent van harte welkom. Maak werk van je droom en volg je studie bij TAT beroepsopleidingen.

De opleiding stewardess in Arnhem

De opleiding stewardess in Arnhem begint meerdere keren per jaar. De vakken zijn praktijkgericht en geheel afgestemd op de wensen van luchtvaartmaatschappijen. Na afloop van de opleiding ontvang je dan ook een internationaal certificaat van IATA en een diploma voor kort beroepsonderwijs. Enkele vakken zijn; flight safety, cabinetraining, Engels, check-in training en communicatie. Tijdens of na afloop van de opleiding ga je solliciteren voor de functie van stewardess of grondstewardess. Wil je ook de opleiding stewardess in Arnhem volgen? Neem contact met ons op via info@tatberoepsopleidingen.nl of bel even voor meer informatie met afdeling klantsupport op 072-7430122.

opleiding stewardess in Arnhem