Infosessie / open dag: woensdag 29 mei

Werk jij graag in een drukke omgeving en op een persoonlijke en betrokken manier met mensen? Dan is de opleiding luchtvaartdienstverlening MBO wat voor jou! In de luchtvaartdienstverlening ben je inzetbaar als steward(ess), grondsteward(ess) of host(ess). Je bent op de hoogte van alle ontwikkelingen over de veiligheid van de reizigers. Je helpt de reizigers graag met het oplossen van problemen in de meest onverwachte situaties.

Over de Opleiding Allround Luchtvaartdienstverlening

De opleiding allround luchtvaartdienstverlening is bij ons opgezet met het oog op de praktijk. Je leert verschillende vaardigheden en vergaard kennis die je kan gebruiker om te gaan werken in de luchtvaart- en hospitalitybranche. Je krijgt bij ons een uitgebreide training over het reserverings- en check-in systeem Amadeus waar veel luchtvaartmaatschappijen mee werken. Zo leer je meteen de praktijk. Je leert alles over de procedures op het gebied van Aviaton Security door middel van bijvoorbeeld rollenspellen.

Zo leer je omgaan met moeilijke situaties; zowel op de grond als in de lucht. Je leert alle procedures die voorkomen voor, tijdens en na de vlucht. Wij verzorgen ook sollicitatietrainingen in zowel het Nederlands als het Engels, zodat je na de opleiding meteen een goede kans maakt op een baan in de allround luchtvaartdienstverlening. Wij begeleiden je natuurlijk ook in de eerste weken bij je toekomstige baan in de luchtvaartdienstverlening. Omdat de opleiding maar zes maanden duurt ga jij naar huis met een CRKBO-erkend diploma in plaats van een MBO-4 diploma.

Aanmelden opleiding luchtvaartdienstverlening MBO

Wil je meer weten over de opleiding luchtvaartdienstverlening MBO-4 niveau of wil je je meteen aanmelden? Meld je dan meteen aan via ons aanmeldformulier. Kijk voor meer informatie op de rest van onze website en mail of bel naar info@tatberoepsopleidingen.nl of 072-7430122. Wij kunnen je dan uitnodigen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek, vaststellen of je voldoet aan de juiste motivatie en je kunt natuurlijk gelijk een kijkje nemen op je toekomstige school.