Infosessie / open dag: donderdag 22 augustus

Met de opleiding grondstewardess kan je later gaan werken op Schiphol. Wanneer passagiers aan hun vlucht kunnen beginnen, komen zij als eerst in contact met de grondstewardessen. Zij zorgen ervoor dat de passagiers kunnen inchecken en dat hun bagage gelabeld wordt. De grondstewardess op Schiphol zorgt ervoor dat de boardingpassen en andere reisdocumenten van de passagiers bij de gate worden gecontroleerd, zodat zij het vliegtuig in kunnen stappen. Eveneens handel jij de zoekgeraakte en gevonden bagage af en zorg jij ervoor dat deze weer op de juiste plek terecht komen.

Inhoud opleiding grondstewardess op Schiphol

Gedurende de opleiding grondstewardess op Schiphol word je getraind in verschillende vakken door trainers die zelf uit het vakgebied van de luchtvaart komen. Met onze opleiding grondstewardess op Schiphol zorgen we ervoor dat jij met een CRKBO-erkend diploma de deur uit gaat. Je krijgt les in het Amadeus reserverings- en check-in systeem. Dit systeem wordt bij bijna alle grote luchtvaartmaatschappijen gebruikt. Je krijgt Flight Safety training, een Aviation Security gastcollege, luchtvaartdienstverlening grondstewardess check-in en luchtvaartdienstverlening algemeen. Je wordt optimaal voorbereid op de praktijk door middel van rollenspellen met professionele acteurs. Zo leer jij hoe het er dagelijks aan toe gaat als je gaat werken als grondstewardess op Schiphol.

Tevens krijg je ook sollicitatietraining in het Nederlands en het Engels, zodat jij na de opleiding meteen een stapje voor hebt bij het solliciteren. Wij begeleiden je eveneens na de opleiding bij het solliciteren en bij de eerste werkweken bij je nieuwe werkgever.

Aanmelden opleidingen grondstewardess op Schiphol

Wanneer je graag de opleiding grondstewardess op Schiphol wilt volgen kan je jezelf nu aanmelden bij TAT Beroepsopleidingen. De functie grondstewardess is goed te combineren met een studie of een huishouden. Er zijn verschillende korte of lange diensten mogelijk. Voor meer informatie kan je mailen naar info@tatberoepsopleidingen.nl, bellen naar 072-7430122 of ons contactformulier invullen.