Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Ook als stewardess naar New York? New york heeft voor ieder wat wils.

Als stewardess in New York bezoek ik graag allerlei verschillende wijken. In The Big Apple is er veel te zien en te beleven. De crew van KLM verblijft in een hotel dichtbij Broadway. Het hotel is gelegen in het centrum van NY.

Elke dag vliegt de KLM naar New York. Soms wel meerdere keren in de week.

Ga jij binnenkort vliegen en is jouw bestemming ook New York? Dan heb jij vast iets aan de tips die ik voor je op een rijtje heb gezet!

Wat doe ik in New York?

Ik loop graag rond in de meest bekende stad van de wereld! New York kent zoveel blikvangers! Het is een stad die ons allemaal op één of andere manier ‘triggert’.

De tip die ik voor jou heb?

Begin je dag met een lekkere wandeling door het welbekende Central Park. Rondom Central Park zijn veel leuke koffie tentjes waar je lekker kan ontbijten. Na je wandeling culturele bezienswaardigheden opzoeken of toch liever winkelen? In beide gevallen genoeg te doen.

Een stewardess shopt de wereld rond

Uiteraard is Madison Square, Time Square en Broadway ook niet te missen als je in NYC bent. Je kunt hier heerlijk winkelen en er zijn talloze leuke eettentjes. Voor het winkelen in New York is het ook leuk om naar Fifth Avenue en Soho te gaan. Hier zijn veel hippe winkels te vinden.

Winkelen in een typisch Amerikaans warenhuis? Ga dan naar Macy’s of Marshalls. Als je dan toch naar de Macy’s gaat, dan is de Macy’s op Herald Square aan te raden. Dit is met 11 verdiepingen een van de grootste warenhuizen ter wereld.

De hoogte in

Bekijk New York City eens vanaf een ander perspectief. Dit kan letterlijk vanaf de Empire State Building. Hoogtevrees? Ga dan naar het indrukwekkende 9/11 memorial museum.

Langer de tijd dan één dag?

Heb ik langer dan één dagje de tijd? Dan maak ik graag een tourtje door de stad. New York kent veel leuke wijken. En er is altijd wel een collega die mee wil gaan.

Ook is een tour door de bekende wijken van New York leuk. Hier is veel cultuur te zien en veel te leren over de geschiedenis van de wijken. De wijken zelf bezoeken kan natuurlijk ook, Harlem, Bronx, Queens, Greenwich village en Brooklyn zijn aan te raden.

Broadway, her I come!

Regelmatig bezoek ik een theatershow of musical.

Als je grag naar het theater gaat, is het wellicht de moeite waard om dit te bezoeken op Broadway. Mocht je dit willen, zorg dan dat je dit ruim op tijd boekt. Want dit is vaak ontzettend druk en vol.

Voor de vlucht nog iets eten?

Eetgelegenheden zitten door heel New York. Maar wil je een typisch Amerikaans restaurant? Dan is TGI Friday’s leuk en met meerdere restaurants verspreid door NYC dus grote kans dat je er tegen aan loopt!

Ook stewardess worden? Meld je aan voor één van de open dagen! En wie weet loop jij binnenkort door New York!

stewardess in New York