Infosessie / open dag: donderdag 22 augustus
3-daagse Masterclass Flight Attendant Emirates
Masterclass Flight Attendant Emirates

Altijd al willen werken op grote hoogte bij één van de meest luxe airlines ter wereld? Tijdens de Masterclass Flight Attendant Emirates leer jij alles over het vak van flight attendant bij Emirates, hoe de wereld van de internationale airlines in elkaar steekt en op welke wijze jij jezelf kunt presenteren op selectiedagen voor de functie van Cabin Crew Member Emirates.

Waarom is een Masterclass Flight Attendant Emirates nodig?

De iconische uniformen en de luxe uitstralingen van de vliegtuigen, het leven in Dubai vol pracht en praal. Het is een droom van veel dames en heren. Je ziet de leukste en mooiste filmpjes voorbijkomen op social media. Mensen zoals jij met een waanzinnig interessant leven. Reizen en volop genieten van de wereld om hun heen. Misschien denk je bij jezelf; hoe doen anderen dat toch? Werken als flight attendant voor Emirates? Waarom is het mij nog niet gelukt?

Waarschijnlijk heb je nog nooit over de Masterclass Flight Attendant Emirates gehoord! Tijdens deze Masterclass ga je aan de slag om jouw droombaan te verwezenlijken.

Masterclass Flight Attendant Emirates
Is deze baan ook jouw droom?

Is de baan van Flight Attendant bij Emirates ook jouw droom?

Heb jij ooit de droom gehad om bij Emirates als flight attendant te werken? En is die droom een beetje naar de achtergrond gedrukt? Het is nooit te laat om alsnog in jezelf te investeren.

Hoe komt het dat je nog niet de juiste stappen hebt ondernomen om aan de slag te gaan bij Emirates? Misschien hou je jezelf onbewust tegen? Misschien is het de angst voor het onbekende en wil je eerst meer weten over de functie, de sollicitatieprocedure en het leven in Dubai.

In een fijne omgeving leer jij tijdens de Masterclass alles over de Emirates, de do’s & de don’ts bij het solliciteren en het leven als flight attendant. De Masterclass wordt gegeven door één van de topdocenten van TAT opleidingen, gespecialiseerd in recruitment van Emirates.

Masterclass Flight Attendant Emirates

Vind je ook dat het tijd wordt om aan de slag te gaan en jouw droom te verwezenlijken? Zeg dan JA! tegen deze 3-daagse Masterclass Flight Attendant Emirates. Na de Masterclass kan niets jou meer tegenhouden!

In september 2024 gaat de inschrijving open. De Masterclass houden we één keer per jaar.

Gun jezelf een AMAZING ervaring.

Schrijf je nu alvast in voor de wachtlijst. We laten je direct weten wanneer jij jezelf kunt inschrijven. Zorg dat jij erbij bent!

Ja, ik wil op de wachtlijst

Ik krijg in september als eerste de mogelijkheid om mij in te schrijven

  • De Masterclass duurt 3 dagen. Data: 13, 14 & 15 november 2024
  • Locatie:  Gilze – Rijen, Nederland
  • Investering: 699,- (mogelijkheid om in termijnen te betalen)
  • Certificaat: na afloop ontvang je een certificaat van deelname
  • Geen specifieke vooropleiding nodig