Wat kan je met een IATA opleiding?

Wat kan je met een IATA opleiding? Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Het antwoord hierop is heel simpel; IATA is de poort naar je nieuwe werkgever. Alle luchtvaartmaatschappijen en toeristische bedrijven werken volgens IATA procedures en richtlijnen. Hierdoor werken wereldwijd alle werknemers op dezelfde wijze.

Je werkt in een branche waarin je veelvuldig contact hebt met collega’s uit het buitenland of van andere reisorganisaties. Het werkt in jouw voordeel als je bent opgeleid volgens internationale standaards. Reserveringssystemen en boekingssystemen zijn ontworpen door IATA. IATA regelt ook de vliegveiligheidsprocedures op luchthavens en in vliegtuigen. Tevens heeft IATA gezorgd voor een uniforme ticketopbouw.

Met een IATA opleiding laat jij je werkgever zien dat je de juiste vaardigheden en kennis bezit om aan de slag te gaan in het toerisme of luchtvaartbranche.

Start je carrière bij TAT & IATA

TAT is het opleidingsinstituut van IATA op Schiphol. IATA leidt sinds 1945 studenten op voor de luchtvaartbranche en het toerisme.

De voordelen voor jou
  • Persoonlijke begeleiding
  • Wereldwijd erkend diploma
  • Meer dan 292 aangesloten luchtvaartmaatschappijen
Gratis informatiesessie