Opleiding Stewardess Amstelveen

Opleiding Stewardess Amstelveen

Volg bij TAT beroepsopleidingen de internationale Opleiding Stewardess te Amstelveen.

Je  wordt in 20 weken opgeleid tot stewardess of steward.

Na afloop ontvang je het erkende diploma voor Kort Beroepsonderwijs van TAT beroepsopleidingen én het IATA certificaat Cabin Crew Training.

De lessen zijn elke vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur op onze leslocatie in Amstelveen. De lesdagen zijn praktijkgericht. Enkele vakken zijn: communicatie en presentatie, cultuur en religie, cabin crew training, flight safety, Engels voor luchtvaart en luchtvaartdienstverlening. Natuurlijk krijg je ook les van onze trainingsacteurs. Zij bootsen samen met jou echte situaties aan boord van een vliegtuig na.

Je zult tijdens deze afwisselende opleiding heel veel leren. En versteld staan van hetgeen de luchtvaartbranche jou te bieden heeft!

Omdat TAT beroepsopleidingen dé trainingspartner van IATA is krijg je naast je erkende diploma voor kort beroepsonderwijs ook nog eens een internationaal certificaat van IATA.

En weet je wat zo bijzonder is?

Alle luchtvaartmaatschappijen erkennen IATA als de belangrijkste organisatie in de luchtvaart en opleider van hun personeel.

Met deze internationale opleiding Steward(ess) zorg jij dat je optimaal voorbereid de werkvloer op gaat.

TAT beroepsopleidingen levert kwaliteit af. Dit komt door de exclusieve begeleiding van onze studenten, het lespakket wat geheel op de wensen van de luchtvaartmaatschappijen is afgestemd en het internationaal erkend diploma en certificaat waarmee studenten van school komen.

Opgeven voor de Opleiding Steward(ess)

Om het niveau van onze studenten hoog te houden, vragen wij je langs te komen voor een selectiegesprek . Is de uitslag van het gesprek positief? Dan kun je je inschrijven voor de Opleiding Steward(ess). Tijdens het gesprek vragen we naar je motivatie en bekijken we of je hoogst genoten opleiding voldoende is om deel te nemen aan de opleiding.

Direct beginnen met de Opleiding Steward(ess) Amstelveen

Wil je direct beginnen met de Opleiding Steward(ess) Amstelveen. Dat kan! Er zijn meerdere startdata voor de Opleiding Stewardess Amstelveen.

itdi-atc-logo-TAT CRKBO_Instelling

lees ook eens:

Hoe stewardess worden?

Start je carrière bij TAT & IATA

TAT is het opleidingsinstituut van IATA op Schiphol. IATA leidt sinds 1945 studenten op voor de luchtvaartbranche en het toerisme.

De voordelen voor jou
  • Persoonlijke begeleiding
  • Wereldwijd erkend diploma
  • Meer dan 292 aangesloten luchtvaartmaatschappijen
Gratis informatiesessie