Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Wat is TAT?

TAT is een beroepsgerichte opleidingsinstituut, op Schiphol. Hier kan je luchtvaartgerichte opleidingen volgen. De opleidingen hier duren meestal tussen de drie maanden en een jaar. Ik heb wat informatie over tatberoepsopleidingen bij elkaar gezocht en in dit stukje verwerkt.

TAT is onderdeel van IATA. IATA staat voor international Air Transport Association. Deze organisatie zit  in Montreal en is opgericht met het doel een vlekkeloze samenwerking tussen alle aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Deze samenwerking is er voor een veiligere luchtvaartdiensten en financiële voordelen.

Als je bij TAT jouw beroepsgerichte opleiding volgt leer je de codes van IATA die wereldwijd in de luchtvaart gebruikt worden. Als je gaat solliciteren bij een bedrijf heb je dus altijd een streepje voor omdat je al over veel kennis beschikt.

Doordat er in de luchtvaartbranche streng naar uiterlijke verzorging wordt gekeken, wordt er bij TAT ook op gelet. Er wordt van je verwacht dat je er representatief uit ziet bij het beroep dat jij wilt gaan doen dus wij zorgen ervoor dat jij daar alvast aan went.

Bij TAT heb je tussen de één en vijf dagen les. Dat ligt aan de vakken die je hebt en de opleiding die je volgt. De vakken die je kan volgen zijn heel divers en heel nuttig. Je wordt klaargestoomd voor het beroep dat jij wilt uitoefenen.

Bij TAT heb je kleine klassen waardoor je alle aandacht krijgt die je nodig hebt om je voor te bereiden voor je droombaan in de luchtvaart. Je krijgt veel aandacht en daardoor is een opleiding volgen bij TAT zeker geen gemiste kans!

Wat is TAT en wat doen wij?

TAT is een beroepsgerichte opleidingsinstituut waar je opleidingen kan volgen die met de luchtvaartbranche te maken hebben. Je kunt opleidingen tot steward en stewardess volgen. Ben je nieuwsgierig  geworden? kom dan eens kijken op een open dag!

Misschien werk jij binnenkort wel bij één van de grote luchtvaartmaatschappijen!

Wij leiden ook Belgische studenten op! Zij gaan werken bij Tuifly Belgium of Brussels Airlines.

Mist u nog informatie over tatberoepsopleidingen? Stel ons dan een vraag!