Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Dacht jij vroeger ook altijd: “Ik wil stewardess worden?”. Nu kan dat werkelijkheid worden door de opleiding stewardess te volgen bij IATA/ TAT Beroepsopleidingen. Luchtvaartmaatschappijen stellen hoge eisen aan hun personeel. Als stewardess ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van passagiers in het vliegtuig. Je legt de verschillende veiligheidsmaatregelen uit, verzorgt het eten en drinken en verkoopt belastingvrije artikelen. Voor passagiers ben jij het eerste aanspreekpunt en probeer je hun vlucht zo aangenaam mogelijk te maken.

Opleiding stewardess

Onze opleiding stewardess is CRKBO-erkend en je gaat dus aan het eind van de opleiding naar huis met een erkend beroepsdiploma. Onze opleiding is mede samengesteld door professionele werknemers uit de luchtvaartbranche. Door de luchtvaartervaring van onze trainers wordt je perfect opgeleid en natuurlijk delen zij alle kennis van de laatste ontwikkeling in de luchtvaartbranche. Als student krijg je een uitgebreide IATA Security en IATA Flight Safety training, zodat jij in je toekomstige baan de veiligheid van passagiers kan garanderen. Uiteraard krijg je uitgebreid sollicitatietraining in zowel het Nederlands als het Engels, zodat jij met veel vertrouwen de sollicitatieprocedures ingaat na het behalen van jouw diploma. Na de opleiding begeleiden wij jou naar jouw toekomstige baan en coachen wij jou zelfs in de eerste weken bij jouw nieuwe werkgever.

Ja, ik wil stewardess worden

Denk jij nu nog steeds “ik wil stewardess worden’’? En ben jij bereid om je volledig in te zetten om in een korte tijd jouw diploma te behalen? Vul dan ons contactformulier in op de website, mail naar info@tatberoepsopleidingen.nl of bel naar 070-8875495. Wij nodigen je graag uit voor een intakegesprek.

Ja, ik wil een wereldwijd erkend diploma 

Bij IATA/TAT ontvang je na afloop een wereldwijd erkend diploma. Inmiddels wordt dit diploma erkend door 281 luchtvaartmaatschappijen. Bij welke luchtvaartmaatschappij wil jij werken?

IATA is de wereldwijde organisatie van luchtvaartmaatschappijen. Alle Flight Safety procedures in de lucht worden ontwikkeld door IATA.

Dit zorgt ervoor dat je de kans op een baan aanzienlijk vergroot.

ik wil stewardess worden

ik wil stewardess worden