Infosessie / open dag: woensdag 19 juni

Denk jij ook wel eens “ik wil grondstewardess worden”? Kom dan nu de opleiding tot grondstewardess volgen bij de praktijkgerichte opleiding van TAT Beroepsopleidingen. Als grondstewardess zijnde heb je een open, enthousiaste en vriendelijke houding. Je vindt leuk om mensen van dienst te zijn. Je kunt je zowel in het Nederlands als in het Engels uitstekend verwoorden. Je bent stressbestendig, zelfs als passagiers brutaal of zelfs agressief zijn. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vliegveiligheid en security.

Inhoud opleiding grondstewardess

Bij TAT Beroepsopleidingen staan wij voor een persoonlijke aanpak. Met onze kleine klassen garanderen wij maximale aandacht voor jou. De inhoud van onze lessen is samengesteld door middel van een intensieve samenwerking met verschillende professionals uit de luchtvaartbranche. Je krijgt een uitgebreide training in het Amadeus reserverings- en check-in systeem dat wereldwijd gebruikt wordt op verschillende vliegvelden. Tevens krijg je de training Flight Safety door trainers die zelf werkzaam zijn in de luchtvaart en up-to-date kennis bezitten van de laatste ontwikkelingen op gebied van veiligheid, en dit graag willen delen met jou. Eveneens leer je jezelf presenteren tijdens een sollicitatiegesprek in zowel het Nederlands als het Engels.

Ja, ik wil grondstewardess worden

Wanneer je nu nog meer enthousiast geworden bent en nog steeds denkt: “ik wil grondstewardess worden”? Vraag dan meer informatie aan over de opleiding grondstewardess door het contactformulier in te vullen, te mailen naar info@tatberoepsopleidingen.nl op te bellen naar 072-7430122. Wij starten het gehele jaar door!