IATA Opleidingscentrum

IATA Opleidingscentrum

IATA Opleidingscentrum

TAT is het IATA opleidingscentrum op Schiphol. IATA is de wereldwijde organisatie van luchtvaartmaatschappijen. Wereldwijd kent IATA zo’n 200 opleidingscentra. Je kunt bij een IATA opleidingscentrum internationaal erkende IATA certificaten en diploma’s behalen.

IATA telt momenteel 290 aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Alle luchtvaartmaatschappijen erkennen de IATA opleidingen, certificaten en diploma’s.

Luchtvaartpersoneel werkt volgens IATA procedures en richtlijnen. Zo blijft de vliegveiligheid van passagiers, crew en grondpersoneel gewaarborgd.

Als je in het bezit bent van een IATA certificaat of diploma wil dat zeggen dat je bent opgeleid volgens de internationale eisen die luchtvaartmaatschappijen hanteren. Met een IATA certificaat/ diploma op zak ben jij een waardevolle werknemer voor de luchtvaartmaatschappij.

IATA examencentrum Schiphol

Cabinepersoneel en grondpersoneel van luchtvaartmaatschappijen volgen regelmatig extra trainingsdagen op het gebied van flight safety en security. Zodat zij up-to-date blijven met de nieuwe procedures. Dit is nodig om de vliegveiligheid te waarborgen. TAT is het IATA examencentrum op Schiphol en neemt de IATA examens af.

Studenten van TAT/ IATA

Studenten van TAT werken voor luchtvaartmaatschappijen, afhandelingsmaatschappijen en toeristische bedrijven over de hele wereld. Zij werken als steward(ess), grondsteward(ess), host(ess), reisleider, travel agent of travel consultant.

Onze studenten worden zorgvuldig geselecteerd. TAT hanteert aanname eisen. De aanname eisen zijn de eisen die zijn opgesteld door de bij IATA aangesloten luchtvaartmaatschappijen.

TAT studenten
Studeer met IATA op Schiphol

De wereldwijde organisatie van luchtvaartmaatschappijen

contact