Infosessie / open dag: woensdag 19 juni
Service op Europese vluchten
IATA Authorized Training Center

IATA Authorized Training Center

TAT is een IATA opleidingsinstituut met leslocaties op Schiphol Airport, Rotterdam Airport en in Leiden. TAT is benoemd tot Top Performance IATA Training Center Europe.

300 aangesloten airlines

IATA is de wereldwijde organisatie van luchtvaartmaatschappijen. IATA telt momenteel meer dan 300 aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Wereldwijd kent IATA zo’n 200 opleidingscentra. Je kunt bij een IATA opleidingscentrum internationaal erkende IATA certificaten en diploma’s behalen.

IATA procedures en richtlijnen

Luchtvaartpersoneel werkt volgens IATA procedures en richtlijnen. Zo blijft de vliegveiligheid van passagiers, crew en grondpersoneel gewaarborgd. Als je bent opgeleid door een IATA trainingscentrum wil dat zeggen dat je bent opgeleid volgens de internationale eisen en de procedures die in de luchtvaart gelden.

Studenten van TAT

Studenten van TAT werken voor luchtvaartmaatschappijen, afhandelingsmaatschappijen en toeristische bedrijven over de hele wereld.

Zij werken als steward(ess), grondsteward(ess), host(ess), reisleider, travel agent of travel consultant bij één van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen of reisorganisaties.