IATA Authorized Training Center

TAT
TAT studenten

TAT is het IATA Authorized Training Center op Schiphol. TAT is benoemd tot Top Performance IATA Training Center Europe 2019.

IATA is de wereldwijde organisatie van luchtvaartmaatschappijen. Wereldwijd kent IATA zo’n 200 opleidingscentra. Je kunt bij een IATA opleidingscentrum internationaal erkende IATA certificaten en diploma’s behalen.

IATA telt momenteel 292 aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Alle luchtvaartmaatschappijen erkennen de IATA opleidingen, certificaten en diploma’s.

Luchtvaartpersoneel werkt volgens IATA procedures en richtlijnen. Zo blijft de vliegveiligheid van passagiers, crew en grondpersoneel gewaarborgd.

Als je in het bezit bent van een IATA certificaat wil dat zeggen dat je bent opgeleid volgens de internationale eisen die luchtvaartmaatschappijen hanteren. Met een IATA certificaat op zak ben jij een waardevolle werknemer voor de luchtvaartmaatschappij.

Studenten van TAT

Studenten van TAT werken voor luchtvaartmaatschappijen, afhandelingsmaatschappijen en toeristische bedrijven over de hele wereld.

Zij werken als steward(ess), grondsteward(ess), host(ess), reisleider, travel agent of travel consultant bij één van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen of reisorganisaties.

 

TAT studenten
Start je carrière direct!

Waarom studeer je bij TAT?

De voordelen voor jou
  • Wereldwijd erkende opleidingen/trainingen
  • Eigen recruitment bureau voor cabinepersoneel en grondpersoneel
  • Meer dan 300 aangesloten luchtvaartmaatschappijen
Gratis informatiesessie