Infosessie / open dag: woensdag 29 mei

Altijd al iets willen weten over het leven van een internationale stewardess? Een kijkje in het leven van een stewardess.

Naast dat je als stewardess een prachtig uniform draagt zijn er nog veel meer redenen om steward/stewardess te worden.

Vliegen verveelt nooit! Er zit zo ontzettend veel afwisseling in dit beroep.

Je vliegt met verschillende collega’s en elke 2 weken ontvang je een nieuw rooster. Daarnaast ontmoet je ontzettend veel mensen uit verschillende landen en  maak je heel veel verre reizen.

Zodra je op je bestemming aankomt ben je ook echt vrij om te doen wat je wilt.

Je kunt heerlijk shoppen in Melbourne, de Chinese muur bezoeken in Beijing, gezellig met je collega’s uiteten gaan, of gave concerten bezoeken.

Wil je ook weten hoe het leven van een internationale stewardess eruit ziet? Check dan deze bestemmingen.

Daarnaast slaap je in de mooiste hotels dus als je even rust wilt lig jij heerlijk aan het zwembad of kun je lekker sporten in een van de hotel gyms.

Het leven van een stewardess

Na al dat relaxen is het weer tijd om te werken. Zodra je aan boord bent van het vliegtuig heb je de vrijheid om de vlucht zo fijn mogelijk voor de passagiers te maken. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een lief kaartje voor een passagier te schrijven die jarig is.  Zorg er dan wel voor dat je collega’s ook hun  naam op de kaart hebben geschreven, dan wordt het geven van het kaartje nog specialer voor de jarige passagier.  Door net dat extra stapje service te verlenen aan de passagiers zorg je er niet alleen  voor dat zij met een goed gevoel van boord gaan, maar dit geeft jou ook nog eens een voldaan gevoel. Dat is een win – win situatie

 

Zie jij jezelf al werken als steward/stewardess? klik dan op onderstaande link en dan helpen wij jou deze droom uit te laten komen.

https://opleidingstewardess.nl/