Infosessie / open dag: woensdag 29 mei

Grondstewardess worden kan niet zomaar. Je hebt hier een degelijke opleiding voor nodig. Een grondstewardess is een stewardess die niet in de lucht werkt, maar op de luchthaven zelf. Als taken heb je bijvoorbeeld het labelen van bagage, het inchecken van passagiers bij de gate en het instapproces naar het vliegtuig toe. Je draagt bij aan een soepel verloop van de reis van passagiers.

Grondstewardess worden door een opleiding te volgen bij TAT Beroepsopleidingen

Wanneer je grondstewardess wil worden biedt TAT Beroepsopleidingen de uitkomst. Je kunt de erkende beroepsopleiding grondstewardess al in zes maanden behalen. De trainingen bij onze opleidingen worden gegeven in kleine klassen zodat iedereen persoonlijk begeleid kan worden. Je krijgt bijvoorbeeld training in het Amadeus reserverings- en check-in systeem, een uitgebreide Security en Flight Safety training en intensieve communicatietrainingen door middel van rollenspellen met professionele acteurs. Bovendien krijg je sollicitatietraining in zowel het Nederlands als het Engels, zodat jij na de opleiding meer kans krijgt op een baan als grondstewardess. Onze begeleiding loopt eveneens door tot de eerste werkweken bij je nieuwe werkgever.

Meer informatie grondstewardess worden

Is grondstewardess worden ook jouw passie? Meld je nu aan voor de opleiding grondstewardess. Je kunt dan meteen persoonlijk met ons kennis maken,  ons vragen stellen en een kijkje nemen op je mogelijk toekomstige school. Wij willen graag het niveau van ons instituut hoog houden, dus bepalen wij samen of je motivatie passend is en of je dus voldoet aan de aanname-eisen. Voor meer informatie kun je mailen naar info@tatberoepsopleidingen.nl of bellen naar 072-7430122.