Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Etihad Airways Cabin Crew

Wil jij ook werken als Etihad Airways Cabin Crew? In deze blog geef ik je een kijkje in de wereld van Etihad Airways en alles wat erbij komt kijken als steward(ess). Zo ook de wisselende werktijden, regels omtrent werkkleding, de omgang met elkaar en soorten bestemmingen.

 

Werken bij Etihad

Werken bij Etihad als steward(ess) is een ervaring voor het leven. Je vliegt vanuit het Midden-Oosten naar prachtige bestemmingen zoals: Afrika, Azië, Australië en Noord-Amerika. Als steward(ess) bij Etihad Airways zorg je voor de veiligheid en verzorging van de passagiers. We hebben een Economy Class, Businessclass en een Firstclass. Tijdens de vlucht word je in een van de drie soorten classes ingezet om bij te dragen aan een mooie ervaring voor de passagiers.

 

Wisselende werktijden

Als steward(ess) bij Etihad Airways ben je veel onderweg naar verschillende bestemmingen. Er wordt 24 uur per dag en zeven dagen per week gevlogen. Dat betekent dat je overdag naar Dubai kan vliegen maar het kan ook voorkomen dat je ’s nachts naar Thailand vliegt. Wanneer we ook vliegen, staat wij als Cabin Crew bij Etihad Airways altijd met een glimlach voor onze passagiers klaar.

 

Omgaan met collega’s

Bij Etihad Airways werken mensen van over de hele wereld. Het is een werkomgeving die erg divers is en waar veel verschillende culturen samen komen. Je kunt hier erg veel van elkaar leren en altijd rekenen op steun van je collega’s wanneer je die nodig hebt. Je dient met zijn allen één doel als collega’s. En dat is de passagiers een fijn en veilig gevoel geven tijdens de vlucht.

 

Ook als Etihad Airways Cabin Crew werken?

Ik als steward bij Etihad Airways ben dankbaar dat ik de wereld over mag reizen en passagiers daarin mag meenemen. Ik ben blij dat ik mag bijdragen aan de luchtvaartwereld. Elke dag kijk ik er opnieuw naar uit om weer de wereld rond te mogen vliegen en om passagiers te mogen helpen.

Wil jij ook een leuke functie bij Etihad Airways Cabin Crew? En pas jij in het profiel? Kom dan eens naar onze open dag!

Etihad Airways Cabin Crew