Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Ik heb de Opleiding Stewardess gevolgd. Ik vond het een succesvolle opleiding omdat ik mijn droom waar kon maken. Ik ben bij KLM gaan werken als grondstewardess. Ik ben heel blij met de baan. Ik ben blij dat ik een opleiding bij TAT heb gevolgd. Ik vond de lessen duidelijk. Iedereen werd op zijn of haar eigen niveau geholpen. De trainers en docenten hebben echt als doel om je een baan te bezorgen. Je moet het natuurlijk wel zelf doen. Maar met het uitgebreide vakkenpakket kom je een heel eind. Ik ben heel trots op het resultaat; een baan bij KLM als grondstewardess.

Ik help passagiers met het inchecken. Ik begeleid kleine kinderen en passagiers die extra hulp nodig hebben van en naar het vliegtuig. Ook help ik passagiers bij de selfservice check-in. Ik draag mijn KLM uniform met trots. Ik vind dat ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan een vlucht van een passagier.

Ik zou de opleiding aanraden aan mijn vrienden, omdat het een leuke en korte opleiding is waarin je veel leert. Er wordt duidelijk les gegeven en je kan er met al je vragen terecht.

Zeneb, student TAT, nu grondstewardess KLM