Infosessie / open dag: donderdag 25 april

Tijdens mijn opleiding ben ik gaan solliciteren voor de functie van Customer Services medewerker. Ik ben direct aangenomen voor de functie Customer Services medewerker bij een groot bedrijf in België.

Ik kom uit België. Elke lesdag ben ik met het openbaar vervoer naar school gekomen. Het was zwaar. De combinatie school en werk. Ik heb het er graag voor over gehad. In België heb je geen opleidingsinstituut voor IATA opleidingen. Daarom ben ik naar Nederland gekomen. Ik heb veel op internet gekeken. Maar kwam toch altijd weer bij TAT terug.

Op een gegeven moment ben ik langsgekomen voor een open dag. Ik voelde direct dat ik op de goede school zat. Na het gesprek mocht ik mij eventueel inschrijven. Ik hoefde er niet lang over na te denken. Een goede vriendin zei; als dit je droom is…ga er dan voor! Een paar weken later ben ik gestart met de Opleiding Allround luchtvaartdienstverlener.

Ik ben nu heel blij met mijn nieuwe baan als Customer Services medewerker in België. Ik ga in de toekomst nog een opleiding bij TAT volgen. Het is de snelste weg naar een erkend vakdiploma. En in België krijg ik bij sollicitaties zeer goede reacties op het IATA certificaat.

Soufian, student TAT, nu Customer Services medewerker