Infosessie / open dag: donderdag 22 augustus

Ik heb geen moment getwijfeld of ik de opleiding zou willen doen. Ik heb heel veel gehad aan de opleiding bij TAT. Ik vindt de sfeer professioneel maar tegelijkertijd ook héél gezellig. Tijdens de opleiding heb ik werkervaring opgedaan door middel van een stage in de hospitality. Daardoor heb ik mijn communicatieve vaardigheden nog meer kunnen ontwikkelen. Ik ben nu stewardess bij Emirates. Ik vind het werken aan boord en het reizen heerlijk! Ik vlieg naar de meest verre bestemmingen. Ik had nooit gedacht dat ik ooit naar o.a. New York, Los Angeles, Sydney, Rome en Madrid zou vliegen!

Bij Emirates vliegen meerdere studenten van TAT. Dus ik ben daar niet alleen. Ik vind het een geweldig beroep. Ik zit zó op mijn plaats bij Emirates. Zonder het advies en de trainingen van TAT zo ik nooit zo ver zijn gekomen. Ik ben heel blij dat ik de opleiding heb gevolgd. Doordat ik voorkennis had over de sollicitatieprocedure was ik goed voorbereid om hetgeen ging komen. De sollicitatieprocedure doorliep ik dan ook zonder problemen.

Ik heb een leuke tijd bij TAT gehad. De sfeer op school is professioneel en gezellig. Iedereen werkt aan zijn of haar carrière. En dat merk je, qua energie op school. Mijn vriendinnen zijn gaan werken bij KLM. Wij vliegen dus alle drie!

Als ik je advies mag geven; twijfel niet en kom op de opleiding. Je werkt hier echt aan jouw carrière. Je krijgt feedback waar je iets mee kan, zodat jij ook jouw droom waar kunt maken. Ook houden veel studenten na de opleiding contact met TAT. Je bent altijd welkom voor extra begeleiding of gewoon een praatje.

De docenten en trainers komen allemaal uit de luchtvaart en weten dus ook waar je het over hebt. En dat is echt fijn. Het voelt altijd weer als thuiskomen.

Ik kom nog vaak langs bij TAT om te vertellen over het werk als stewardess bij Emirates. Misschien tot héél snel!

Sanne, nu Cabin Attendant Emirates