Infosessie / open dag: donderdag 25 april

ervaringen tat

Ik weet zeker dat ik wijzer ben geworden. Zeker de lessen van Margriet waren handig. Ze heeft gewerkt als Purser en ze kwam met veel voorbeelden. Je krijgt echt een goed beeld van de luchtvaart. De lesstof wordt interessant gebracht. Tijdens de lessen oefenen we veel in de cabine.

Ik heb veel geleerd van de cabinetraining van Margriet en de communicatie- en rollenspel lessen van Mirjam.

Ik vond niets aan de opleiding tegenvallen. Ik heb de opleiding aan vrienden en kennissen aangeraden. Deze opleiding is een bruggetje in de eerst stap naar de wereld van de luchtvaart. Tijdens de sollicitatieprocedure heb ik de opgedane kennis gebruikt. Ook al had ik geen werkervaring als steward, ik heb wel luchtvaartkennis doordat ik deze opleiding heb gevolgd. Ik kon tijdens sollicitaties meepraten. En kennis is macht.

Ik waardeer de professionele manier hoe je hier behandeld wordt. Je wordt gezien en begrepen. De manier waarop je wordt behandeld is héél oprecht. Je gaat op een professionele manier met elkaar om. Als je wilt, kan je hier veel leren. Je krijgt alle hulp en je blijft niet met vragen zitten.

Ik werk nu als Cabin Attendant voor China Southern Airlines. Tijdens mijn opleiding kwamen ze op school om onder studenten cabinepersoneel te werven. Ik ben samen met 2 andere TAT studenten uitgekozen. Hier ging een lange en strenge selectieprocedure aan vooraf. Mede dankzij TAT werken wij nu als Cabin Attendant bij China Southern Airlines.

Sam, student TAT, nu Cabin Attendant China Southern Airlines