Infosessie / open dag: donderdag 22 augustus

 Ik ben blij dat ik de opleiding heb gevolgd. En kan echt iedereen de opleiding aanraden. Van A tot Z werd ik goed voorbereid voor in de luchtvaart. Je leert bij TAT zoveel!

Ik heb geen moment getwijfeld of ik de opleiding zou gaan volgen. De sfeer op de open dag vond ik fantastisch. Ik zag al snel dat de lessen door echte professionals werden gegeven. Dus vlak na een bezoek aan de open dag heb ik mij ingeschreven. En een aantal weken later kon ik al beginnen.

Ik had tijdens de INI en de eerste weken op mijn werk bij KLM een enorme voorsprong op andere ‘nieuwe collega’s’. Veel IATA codes en procedures had ik al op school geleerd. Dus dat kwam mij allemaal bekend voor. Daardoor ben ik gemakkelijk door de interne training van KLM gekomen. Ook denk ik altijd aan de tips die ik van de trainers kreeg. Zij komen echt uit het vak en ik heb nog steeds iets aan de tips.

Ik zit soms samen met een vriendinnetje, die ook bij TAT op school heeft gezeten, achter de check-in balie. En dan zeggen we tegen elkaar; wie had dat nou kunnen denken. Wat zijn wij ver gekomen!

Wat ik het leukste vind aan mijn werk bij KLM? Ik werk achter de check-in balie van KLM Business Class.  Ik vind alles leuk aan mijn werk. Vooral de leuke spontane verhalen van de passagiers. Ik kan dit werk nog héél lang blijven doen. Het verveelt geen moment. Ik geniet van de passagiers en het contact met collega’s.

Dank je wel TAT voor de leuke lessen en sfeer. Zelfs als wij een keer geen zin hadden of het een keer niet zagen zitten, waren de trainers zó ontzettend behulpzaam en aardig. Als ik het over mocht doen, zou ik weer 100% voor TAT kiezen.

Een tip voor iedereen; volg deze opleiding en ga voor je droombaan!

Saadet, student TAT, nu check-in agent KLM